Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

tisdag 10 januari 2017

Tigerns senaste nytt

Hejsan alla Tigrar!


Det har skett en del ändringar under jullovet. Jag ska jobba på Tigern tillsammans med Marie. Lulu kommer finnas kvar på skolan och i klassen och jobba med extra stöd.

Jag heter Hanan Ibrahim. Jag är 36 år ung, gift och har tre barn på 9, 6 och 1 år. Många av er känner säkert igen mig eftersom jag har jobbat i skolan under elva år. Jag började jobba som vikarie i nästan alla avdelningar i både skolan och förskolan. Därefter jobbade jag på Draken, Lommen och de två senaste åren jobbade jag i förberedelseklassen med nyanlända.

Jag ser fram emot att jobba tillsammans med era barn. Jag kommer undervisa i matematik, naturkunskap, teknik och engelska. Jag tar över Lulus mentorsbarn.
Om det är något ni undrar över så får ni gärna höra av er via mail tills jag får ett telefonnummer att bli kontaktad på. Min mailadress är:Mvh. Hanan Ibrahim

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar