Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

onsdag 9 maj 2018

Tigern veckobrev v.19

 
iger-brev v.19
Marie Möller 0722354640 marie.moller@norrkoping.se
Hanan Ibrahim 0767980424 hanan.ibrahim@norrkoping.se
Telefontid: 08.00-08.15
Kom ihåg att ringa till Dexter för frånvaroanmälan: 011-444 14 96

Viktiga datum:
Fre. 25/5 Friidrottsdag
Må-ons. 28/5-30/5 Skolresa
Ons 6/6 Nationaldagen LOV
Må. 11/6 Simning
Tis. 12/6 Avslutningsmiddag
Tors. 14/6 Skolavslutning.
_________________________________________________
Vecka 20
. Idrott, utomhus.
Ti. PULS
On. PULS, textilslöjd, IUP
To IUP, eleverna slutar kl. 12.
Fr. Modersmål.

Läxor/prov:
Må. Engelska glosor
Fr. Demokrati-prov (information finns i Driven).Hej!
Den här veckan har flytit på bra. Ungdomarna börjar bli lite trötta. Vi jobbar på så mycket det bara går.
Det var blandade känslor när vi delade ut bedömningar i olika ämnen och när de fick reda på sina nya klasser i Navestadsskolan. Vi tänker att man behöver lite tid att ta in och fundera. Även för oss har det varit mycket att tänka på och ta med alla olika bitar för att få ihop bra klasser, vi tror på det här.

Musikens, modersmålets, slöjdens och hemkunskapens bedömningar får ni reda på under IUP:n.
De bedömningar vi har skickat ut ska man läsa igenom, innan IUP-samtalet. Under IUP-samtalet kommer vi prata om nationella prov resultaten och om det är något ni undrar över bedömningarna. Vi kommer inte kunna gå in i detalj på varje bedömning utan vi pratar om sådant som ni undrar över.

Nästa vecka på torsdag 17/5 kommer ungdomarna sluta kl. 12.00, eftersom vi kommer ha våra IUP-samtal på eftermiddagen. Onsdag 16/5 kommer de elever som har textilslöjd att gå som vanligt övriga slutar kl. 12.00. Även tisdag den 22/5 slutar de kl.12.00, IUP.

OBS!!!!
Vi kommer sista veckan göra en cykelutflykt. Vi vill att ni redan nu ska se över era barns cyklar. Eller om man inte har en cykel, kolla med släkt, vänner eller grannar om man kan låna en cykel för denna dag. Alla måste ha på sig hjälm också.

Påminner om att Ni sjukanmäler Era barn på Dexter, telefonnummer står högst upp på veckobrevet!!

Trevlig Helg!
Hanan och Marie


Musikens, modersmålets, slöjdens och hemkunskapens bedömningar får ni reda på under IUP:et. De bedömningar vi har skickat ut ska man läsa igenom, innan IUP-samtalet. Under IUP-samtalet kommer vi prata om nationella prov resultaten och om det är något ni undrar över bedömningarna. Vi kommer inte kunna gå in i detalj på varje bedömning utan vi pratar om sådant som ni undrar över.

Nästa vecka på torsdag 17/5 kommer ungdomarna sluta kl. 12. Eftersom vi kommer ha våra IUP-samtal på eftermiddag. Onsdag 16/5 kommer ungdomarna inte sluta kl. 12. Eftersom de har slöjd då. Endast de som har IUP-samtal då kommer missa en del av sin slöjd.

OBS!!!! Vi kommer sista veckan göra en cykelutflykt. Vi vill att ni redan nu ska se över era barns cyklar. Eller om man inte har en cykel, kolla med släkt, vänner eller grannar om man kan låna en cykel för denna dag. Alla måste ha på sig hjälm också.

Påminner om att Ni sjukanmäler Era barn på Dexter, telefonnummer står högst upp på veckobrevet!!

Trevlig Helg!
Hanan och Marie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar