Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 4 maj 2018

Tigerns veckobrevTiger-brev v.18
Marie Möller 0722354640 marie.moller@norrkoping.se
Hanan Ibrahim 0767980424 hanan.ibrahim@norrkoping.se
Telefontid: 08.00-08.15
Kom ihåg att ringa till Dexter för frånvaroanmälan: 011-444 14 96

Viktiga datum:
Tors-fre. 10/5-11/5 Kristi Himmelsfärdsdag LOV
Fre. 25/5 Friidrottsdag
Må-ons. 28/5-30/5 Skolresa
Ons 6/6 Nationaldagen LOV
Må. 11/6 Simning
Tis. 12/6 Avslutningsmiddag
Tors. 14/6 Skolavslutning.
_________________________________________________
Vecka 18
Må. Idrott, utomhus.
Ti.   PULS
On.  PULS,  Slöjd
To   Lediga
Fr. Lediga

Läxor/prov:
Till Må.14/5; Titta på studi.se, Filmer om Demokrati.
PROV; fr.18/5.  Hej!
Den här veckan har varit kort och intensiv. Eleverna har nu skrivit nationella prov i engelska, om man inte har varit sjuk. Vi har rättat de två första delproven och blev glatt överraskade. Mer information om proven får ni under utvecklingssamtalen.

Eleverna har idag fått med sig VIKTIG INFORMATION från rektor. Det är med anledning av att polisen vill informera alla vårdnadshavare om att ni bör vara uppmärksamma på vilka sociala medier era barn använder framförallt en sida som heter "musical.ly". Anledning är någon på sidan utger sig för att vara någon annan än hen egentligen är och som inte har något gott syfte med de kontakter som hen tar. Vänligen läs, fråga erat barn om detta brev om Ni inte redan har fått det!! 

Nästa vecka kommer vi skicka hem alla bedömningar i de flesta ämnen, för att ni ska hinna läsa igenom innan utvecklingssamtalen. Vi kommer inte ha möjlighet att gå igenom varje bedömning i detalj, utan endast om det är något ni undrar över.

Onsdag den 9 maj kommer vi skicka hem de nya klasslistorna för de som ska börja på Navestadsskolan. De har tjatat om det varje dag. Vi har varit med när de nya grupperna gjordes och fått tycka utifrån kriterier som Navestadsskolan önskat.
Eleverna har själva önskat innan, 4 elever, och de har vi försökt tillgodose, så att någon finns med, samt hur vi tänker är bra för eleven och dess fortsatta utveckling.   

OBS!!!! Vi kommer sista veckan göra en cykelutflykt. Vi vill att ni redan nu ska se över era barns cyklar. Eller om man inte har en cykel, kolla med släkt, vänner eller grannar om man kan låna en cykel för denna dag. Alla måste ha på sig hjälm också. 

Påminner om att Ni sjukanmäler Era barn på Dexter, telefonnummer står högst upp på veckobrevet!!

Trevlig Helg!
Hanan och Marie       Inga kommentarer:

Skicka en kommentar