Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

torsdag 12 augusti 2021

Drakens välkomstbrev

  Hej!

Nu är det dags för en termin här på Draken och vi längtar efter att träffa alla elever igen!

Skolan startar nu på måndag den 16/8  och då går alla elever på skolan 10.00-13.00.

Vi har ändrat tider för när elevernas skoldag, så nu går alla Sörgårds elever 8.10-13.45 varje dag.

Kommunen har ändrat system för hur ni föräldrar anmäler frånvaro. Information om hur ni gör kommer att ligga här på bloggen. Om ni har problem nu i början, så är det okej att ringa eller sms:a oss och anmäla frånvaro så får vi lägga in det i systemet.

Den här terminen är Fia tillbaka igen på Draken.. Hon kommer inte att jobba heltid vilket innebär lite förändringar i när hon har möjlighet att kontakta er föräldrar. Mer information om detta kommer i nästa veckobrev.

Då vi fortfarande befinner oss i en pandemi så gäller fortfarande reglerna om att ni föräldrar inte får vistas i skolans lokaler och att alla ska hålla sig hemma vid minsta symptom.

Den första skolveckan är Fia föräldraledig, men då kommer Elisabet som tidigare jobbade på Bläckfisken att vara med Lill på Draken. 

Den första veckan har vi inte idrott eller musik. Vi kommer att jobba intensivt med ämnet teknik de första två veckorna. Vi önskar därför att era barn tar med lock till mjölkkartonger och tomma toalett- och hushållspappersrullar till skolan. Detta för att vi ska kunna genomföra några roliga experiment.

I början av veckan kommer vi att skicka hem en elevdatalapp, för att vi ska ha aktuell information till er föräldrar om vi skulle behöva kontakta er.

 Vi på Sörgård kommer att genomföra Diamantloppet på onsdag. Då behöver alla ha bra kläder och skor för att kunna springa i skogen. Det är även bra om man har med sig vattenflaska.


Hör av er om ni har några ytterligare frågor!

Mvh Lill

Lill: 076-9780433     lill.karlberg@norrkoping.se

Fia 076-7980434      sofia.klingvall@norrkoping.seInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.