Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 20 augusti 2021

Drakens veckobrev inför v.34

 

Hej!

Det var så kul att träffa alla igen efter sommarlovet!

Vi har hunnit med mycket redan första veckan. Den här veckan och nästa och kommer vi fortsätta arbeta med ett stort temaområde inom teknik.

På onsdagen genomfördes Diamantloppet i regnet. Trots regnet så var det inga som klagade, utan alla kämpade på och gjorde sitt bästa.

Idrott

Nästa vecka kommer vi att gå enligt ordinarie schema. Då har vi idrott på tisdagar och fredagar. Idrotten är utomhus, så ta med kläder som passar vädret. Nu kommer alla att duscha igen efter idrotten. Vi kommer att starta upp med att påminna om hur alla ska göra i omklädningsrummet så att ingen känner att det är jobbigt.

Extrakläder
Tänk på att packa ner extrakläder så att de har ombyte. Vi kommer att vara ute på varje rast oavsett väder.

Frånvaro

Vi påminner om att det inte längre går att ringa dexter vid frånvaro. Ladda hem appen IST home istället. Om ni behöver hjälp med detta så är det bara att ni säger till.
Nu i början kommer vi att ringa alla föräldrar vid frånvaro eftersom vi lärare för tillfället inte heller ser er anmälan i appen. Detta gör vi för att veta säkert att inget har hänt er barn.

Simskola
På fredagar så har Draken badtid för att träna simning för alla som inte klarade simprovet i åk 2. Eftersom badet är på World class här i Navestad, så kan bara halva klassen gå i taget. ALLA kommer att få göra ett simprov och de som behöver mer träning kommer att få det.
Den här veckan är det röda gruppen som kommer att gå dit och göra simprov. Vi kommer att meddela er föräldrar om ert barn behöver mer träning.

Vecka 34


Måndag:
            

Tisdag:       Idrott för båda grupperna. Glöm inte ombyte och handduk

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:      Idrott för båda grupperna. Glöm inte ombyte och handduk
RÖD grupp gör simprov. Ta med badkläder och handduk.

Lov och studiedagar


Studiedagar 7-8 oktober. Skolan stängd

Höstlov v.44

Julavslutning 21 decembe


Trevlig helg önskar Lill & Fia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.