Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

torsdag 12 augusti 2021

 

Hej Örnen!

Välkomna tillbaka till ett nytt och spännande läsår här på Diamanten!

Nu sommarlovet är slut och Vi på Diamantens Världens skola ser fram emot att träffa er och fortsätta lärandets äventyr med er!

Här i skolan är det lite nytt som hänt och som kommer hända. Vi som arbetar här på Örnen är jag Entuela klasslärare och huvudansvarig. Sebastian kommer vara med oss från måndag till torsdag. Han kommer även vara idrotts lärare. NO-lärare kommer vara Marie och Annica. Bild lärare är Marie. Susanne finns med i klassen som resurs från måndag till fredag.

Vi arbetar med skolans värdegrund som har fokus på att främja ett skolklimat där alla barn och elever känner sig trygga, respekterande och inkluderade. Därför kommer vi under första skolveckan arbeta mycket med att stärka Vi-känslan och grupparbetet.

Skolan börjar måndag 16/8 klockan 10:00 – 13:00. Ordinarie schema gäller från tisdag 17/8 då börjar skolan klockan 08:10 – 14:40.

Nya rutiner för frånvaroanmälan gäller från höstterminen 2021 där vi kommer att använda ett nytt system för frånvarohanteringen. Som vårdnadshavare kommer du att kunna ha mer detaljerat information om appen IST HOME Skola via mejlet.

 

Hjärtligt välkomna på måndag!
Entuela, Susanne, Annica och Sebastian

 

Entuela: entuela.capani@norrkoping.se 076-798 04 25

Annika: annica.ekholmlodahl@norrkoping.se 076-798 04 22

Susanne: susanne.fredriksson@norrkoping.se 073-020 22 69

Sebastian: sebastian.jonsson@norrkopin.se 072-593 95 47

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.