Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 20 augusti 2021

Tigerns veckobrev 210820

 

Telefonnummer, sjukanmälan 011-444 14 96

 

Marie Möller: 0722-354640       marie.moller@norrkoping.se

 __________________________________________________________________

20 augusti 2021

 Hej!

 

Vilken härlig och bra start på vår första skolvecka. Det känns kul att få arbeta med Era barn och jag har höga förväntningar att vi kommer lära oss mycket de här tre åren på mellanstadiet.

 Under veckan har vi arbetat mycket med gruppen, hur vi arbetar tillsammans och har tillit till varandra.

 Hur gör man när man kommer in i klassrummet, vad är studiero och hur lär vi oss? Fokus har legat på svenska och matematik, de har fått gjort lite tester för att se var de befinner sig kunskapsmässigt.

 Trivsel, ansvar och ordning och reda är viktigt. Eleverna har utformat våra egna trivselregler för Tigern som blir en grund för hur vi har förtroende eller inte. Önskar eller vill att ALLA elever har ett pennskrin i skolan där man har sina pennor och suddgummin samt att vi använder inneskor på Diamanten.

 Schemat börjar gälla från och med nästa vecka, det innebär att idrotten sätter igång, bland annat. Undervisningen är utomhus fram till höstlovet. Eleverna byter om och duschar efter lektionen.

 Läxor väntar vi med, men vill man TRÄNA med sina barn så är det bra att repetera multiplikationstabellerna och att man läser böcker hemma.

Under nästa vecka kommer eleverna att ta hem "sin" chromebook. Ansvaret blir att datorn SKA vara laddad när man kommer till skolan och att datorn används på rätt sätt. 

Ni föräldrar är ansvariga om något händer/går sönder med Chromebooken.

 Vecka 34:

 

Måndag

 

 

Tisdag

Idrott och hälsa- UTE

Ombyte och duschning.

 

 

 

Onsdag

 

 

Torsdag

Idrott och hälsa-UTE!

Ombyte och duschning.

 

Marie Studerar.

 

 

Fredag

 

 

 

 

 

Trevlig Helg!

 

                      Marie

 

 

 

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.