Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 17 september 2021

Bläckfisken v. 37

 Hej alla bläckfiskar! 210917

Den här veckan har vi haft fler friska elever i klassen och det är vi glada för. Nu har vi fått repetera våra regler och tränat på att vara många tillsammans. Det är så roligt att se era barns nyfiket och hur mycket era barn lär sig. Vi har fortsatt träna matematiska mönster samt bokstaven L. Vi har även tillsammans tänkt och skrivit om hur vi tycker att en bra vän ska vara. Era barn är så kloka. 


Under nästa vecka ska vi börja med ett nytt arbetsområde som handlar om årstiden höst. 


Idrottsdag

Nästa fredag är det dags för idrottsdag för alla elever på Diamanten. Vi kommer att vara utomhus under hela dagen så ditt barn behöver ha sköna skor och kläder efter väder. Om ditt barn önskar ta med egen matsäck är det ok annars erbjuder skolan pastasallad som alternativ. Fyll i lappen och lämna till skolan senast på måndag nästa vecka. Det går även bra att maila/smsa


Frånvaro

Vi hoppas att ni alla har laddat ner appen IST HOME så att ni kan sjukanmäla ert barn. Säg till oss om ni behöver hjälp med detta. Vi vet att systemet har krånglat en del, hör av dig till oss (gärna via sms) om det inte går att registrera frånvaron. 


Påminnelse

Vi har märkt att flertal elever kommer sent på morgonen och vi vill påminna att skoldagen börjar 08.10.


Vi ser att klädhögen blir större och större, samtidigt vet vi inte vems kläder det är. Skriv namn på era barns kläder så vi kan hålla det rent och snyggt på avdelningen. Glöm inte märka era barns kläder med namn. Det är många som inte är vana att hänga upp kläderna när de inte vill använda dem och bara lägger dem på marken eller i klassrummet, vilket resulterar att vi har en massa kläder som ingen vet vems det är.


Vecka 38:

Måndag:   8.10 - 13.45

Tisdag:     8.10 - 13.35 Vi går till skogen. Se till att stövlar och regnkläder finns.

Onsdag 8.10 - 13.45

Torsdag:    8.10 - 13.45 Simskola för grupp 1. Ta med badkläder och handduk.

Fredag: 8.10 - 13.45 Idrottsdag för hela Diamanten


Veckans lärandemål: bokstaven Rr och mängder/antal


Lov och studiedagar

Studiedagar 7-8 okt. Skolan stängd

Höstlov vecka 44

Julavslutning 21 dec

Vi önskar er en trevlig helg!


Ha det fint! Kramar,  Franko, Carolina och Jocke. 

Carolina, karolina.sjoquist@norrkoping.se, 0767-98 04 38

Franko, franko.morenopetkovic@norrkoping.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.