Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 1 oktober 2021

Bläckfisken v.39

 Hej alla bläckfiskar! 211001


Veckorna flyger fram och vi fortsätter lära oss massa nya saker. Hoppas ni föräldrar märker det hemma också. Be gärna ditt barn visa dig vilka bokstavsljud hen kan och fråga gärna något om hösten. 


Kläder:

Hösten är här och det betyder att era barn behöver ha regnkläder och stövlar i skolan. Alla en låda i hallen att lägga extrakläder i. Det är inte skönt att gå i blöta kläder en hel dag.  Vi ser även att klädhögen blir större och större, samtidigt vet vi inte vems kläder det är. Glöm inte märka era barns kläder med namn. 


Frånvaro

Nu ska appen fungera så vi vill att all frånvaro anmäls där. Det går att anmäla frånvaro för flera dagar på en gång.  Vi hoppas att ni alla har laddat ner appen IST HOME så att ni kan sjukanmäla ert barn. Säg till oss om ni behöver hjälp med detta. OM det inte funkar måste ni ringa eller smsa innan kl. 8 varje morgon. 


Vecka 40:

Måndag:   8.10 - 13.45

Tisdag:  8.10 - 13.35 Vi går till skogen. Se till att stövlar och regnkläder finns.

Onsdag 8.10 - 13.45

Torsdag:    STUDIEDAG. Skolan stängd

Fredag: STUDIEDAG. Skolan stängd


Veckans lärandemål: bokstaven Aa, mängder/antal och namn på träd. 


Lov och studiedagar

Höstlov vecka 44

Julavslutning 21 dec

Vi önskar er en trevlig helg!


Ha det fint! Kramar,  Franko, Carolina och Jocke. 

Carolina, karolina.sjoquist@norrkoping.se, 0767-98 04 38

Franko, franko.morenopetkovic@norrkoping.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.