Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 22 oktober 2021

Tigerns veckobrev 211022

 

Tigerns veckobrev v.42

Sjukanmälan – IST Home (gå in via nätet om appen inte fungerar)

Marie Möller: 0722-354640       marie.moller@norrkoping.se

 

22 oktober

HEJ!

Trevligt att få träffa er föräldrar tillsammans med Era barn. Det har ju varit en tid när vi inte har kunnat göra det på grund av det rådande läget med Covid-19.

Men nu äntligen så går det bra och tack vare att vi får vaccinera oss som ett skydd mot den förskräckliga sjukdomen så hoppas jag att vi håller oss friska och kan ses.

Det är ju fortfarande många som inte vaccinerat sig och vi behöver vara försiktiga och följa de restriktioner som finns, om att tvätta händer, hålla avstånd och stannar hemma när man är sjuk.

Nu är det bara några elever kvar som har IUP på tisdag och sedan hoppas jag att jag fått träffa Er alla. Eleverna slutar kl.12.00 på tisdagen.

Vi planerar för ett föräldramöte tisdagen den 16/11, kl.17.30 till ca kl.19.00.

Jag skickar ut en anmälan nästa vecka, så vi vet hur många som kommer. Viktigt att komma och ta del och vara en del av Era barns skolgång.

Idag har vi haft prov i biologi, de flesta elever var pålästa men det finns fortfarande de som inte har läst på något. Bra om Ni föräldrar hjälper till och påminner barnen om läxor och prov. De har haft god tid på sig och vi har repeterat mycket även i skolan. De som inte klarat sig kommer att få göra ett omprov efter höstlovet.


Nästa vecka, firar Diamanten skola 20 års Jubileum !!!

 

LÄXOR: (kommer på måndag och ska vara klar till fredag)

Matematik – NOMP ligger på datorn

Svenska – stavning med å-ljudet, Classrooom

 

Arbetsområden;

Geografi – Sverige

Fysik

Matematik – Multiplikationsuppställning och problemlösning

Svenska – stavningsregler/ å-ljudet

Viktiga datum:

v.43 IUP dagar

v.44 (1-5/11) HÖSTLOV

v.46 Föräldramöte, 16/11 kl.17.30

Trevlig Helg!!

             Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.