Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 26 november 2021

Bläckfisken v. 47

 Hej alla bläckfiskar! 211126

Den här veckan har vi lärt oss om bokstaven v och tränat lite på dubbelt och hälften. Elisabeth har vikarierat vissa dagar eftersom Franko varit hemma med sin bebis och det har gått jättebra. Nästa vecka kommer Franko tillbaka på tisdag.

Vi har också fortsatt prata om känslor och lyssnat på dikter och pratat om hur det känns i kroppen efteråt. Vi har tittat på En bro av poesi och alla har fått hem varsin bok som vi vill att ni föräldrar läser med era barn. Här finns också länken till En bro av poesi om ni vill titta hemma.


Ändrade rekommendationer:

Det här gäller från och med den 22 november i Region Östergötland:

Alla som går i förskoleklass och är äldre rekommenderas provtagning om man haft symtom på covid-19 i minst 48 timmar. Det gäller oavsett om du är vaccinerad eller inte.


Frånvaro

Vi påminner om att frånvaro måste anmälas innan kl. 8 varje dag. Det går att anmäla frånvaro för flera dagar på en gång. Vi hoppas att ni alla har laddat ner appen IST HOME så att ni kan sjukanmäla ert barn. Säg till oss om ni behöver hjälp med detta. OM det inte funkar måste ni ringa eller smsa innan kl. 8 varje morgon. 


Vecka 48:

Måndag:   8.10 - 13.45

Tisdag:       8.10 - 13.45

Onsdag:         8.10 - 13.45

Torsdag:    8.10 - 13.45 Simskola Grupp 1

Fredag: 8.10 - 13.45 Idrott, kom ombytt. 


Veckans lärandemål:  Veta hur bokstaven Tt låter. Kunna ge exempel på minst tre yrken. 


Lov och studiedagar

Julavslutning 21 dec

Vi önskar er en trevlig helg!

Ha det fint! Kramar,  Franko, Carolina och Jocke. 

Carolina, karolina.sjoquist@norrkoping.se, 0767-98 04 38

Franko, franko.morenopetkovic@norrkoping.seInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.