Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 19 november 2021

Bläckfisken v.46

 Hej alla bläckfiskar! 211119

Vi säger ett stort grattis till Franko som har blivit pappa nu i veckan. Han kommer att vara hemma med sin familj och njuta av bebislivet två veckor framöver. Nästa vecka kommer Elisabeth att vikariera vissa dagar. 

Den här veckan har vi lärt oss om olika känslor och hur de kan upplevas och uttryckas. Alla har skrivit egna texter om en känsla och ritat bild till. Eleverna har även fått arbeta med att dela upp talet sju på olika sätt, samt övat på bokstaven i. 


Frånvaro

Vi påminner om att frånvaro måste anmälas innan kl. 8 varje dag. Det går att anmäla frånvaro för flera dagar på en gång. Vi hoppas att ni alla har laddat ner appen IST HOME så att ni kan sjukanmäla ert barn. Säg till oss om ni behöver hjälp med detta. OM det inte funkar måste ni ringa eller smsa innan kl. 8 varje morgon. 


Vecka 47:

Måndag:   8.10 - 13.45

Tisdag:       8.10 - 13.45

Onsdag:         8.10 - 13.45

Torsdag:    8.10 - 13.45 Simskola Grupp 2

Fredag: 8.10 - 13.45 Idrott, kom ombytt. 


Veckans lärandemål:  Veta hur bokstaven Vv låter. Dubbelt och hälften.


Lov och studiedagar

Julavslutning 21 dec

Vi önskar er en trevlig helg!

Ha det fint! Kramar,  Franko, Carolina och Jocke. 

Carolina, karolina.sjoquist@norrkoping.se, 0767-98 04 38

Franko, franko.morenopetkovic@norrkoping.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.