Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 26 november 2021

Tigern v.47

Tigerns veckobrev v.47

Sjukanmälan – IST Home (gå in via nätet om appen inte fungerar)

Marie Möller: 0722-354640       marie.moller@norrkoping.se

 

Mobilnummer till övriga lärare åk.4-6

Fredrik 0767980426 (åk.6)

Jimmy 0767980441 (åk.6 och åk.4)

Entuela 0767980425 (åk.5 och åk.4, eng.)

Sebastian 0725939547 (åk.4-5, idrott och hälsa)

________________________________________________________________________

26 November

HEJ!

Nu är det bara tre veckor kvar och vi har en del arbete att som vi måste hinna med innan jullovet. Viktigt med arbetsro och att man kommer i tid till skolan.

På onsdag kommer är det prov i biologi som handlar om naturen och vad som händer på hösten. På classrom finns information om vad de ska kunna och de kan gå in på inläsningstjänst där läroboken finns.

Vi har en utmaning i klassen som går ut på att alla elever ska kunna multiplikationstabellerna 1-10. Vi tränar varje dag och det behöver flera göra även hemma. Om vi klarar utmaningen som är till den 10/12, så kommer vi att ha lite fest i klassrummet den 17/12, återkommer.

Jag ser att flera elever inte gör sina läxor, vilket är tråkigt eftersom det är ytterligare ett tillfälle att öva saker som man behöver bli bättre på.

Under veckan har vi pratat och tränat på hur vi ska vara mot varandra och hur det är i klassrummet när vi har arbetsro. Det finns fortfarande några elever som stör och inte uppvisar sin bästa sida. Vi kommer att behöva göra någon förändring och samtal med föräldrar kommer att ske. Rektor är informerad om situationen.

Torsdagar studerar jag, Marie, det innebär att jag inte finns på Diamanten. Om man behöver få kontakt med skolan ringer man Jimmy i första hand som är i klassen på morgonen och sista lektionen på dagen. Mobilnummer står längst upp på brevet.

 Idrott och Hälsa på tisdagar och torsdagar –  Idrottskläder, viktigt med skor och handduk till duschning!!

 

LÄXOR: (kommer på måndag och ska vara klara till fredag)

Matematik – Multiplikation och division

Svenska

 

Arbetsområden;

Geografi – Sverige, vår del av världen.

Biologi - Naturen på HÖSTEN, PROV Onsdag 1/12

Fysik

Matematik  Division

Svenska – Skriva Sagor!

 

Trevlig Helg!!

                                        Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.