Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

söndag 14 november 2021

Tigerns veckobrev 211112

 

Tigerns veckobrev v.45

Sjukanmälan – IST Home (gå in via nätet om appen inte fungerar)

Marie Möller: 0722-354640       marie.moller@norrkoping.se

 

12 November

HEJ!

Vill börja med att meddela att vi har ställt in föräldramötet. Det kommer att bli ett nytt datum efter jul. Vi har mycket sjukt i huset och så kände vi att vi precis träffat alla föräldrar under IUP samtalen.

Det är ju fortfarande restriktioner som gäller och det finns de som valt att inte vaccinera sig så vi väntar lite med att samla många på en liten yta.

Under nästa vecka kommer jag att vara en hel del på Louis de Geer med anledning av vårt samarbete med Norrköpings symfoniorkester och skolkonserter. Diamanten har fått den stora äran att få vara med, med 9 st elever från åk.4-6. De kommer att sjunga, dansa och agera skådespelare på scenen tillsammans med Yanhko från barnkanalen och SON. Våra övriga elever ska gå och titta under veckan.

Jag kommer att ersättas under min frånvaro av Fredrik och Jimmy som går in på Tigern och har lektionerna.

Nu börjar eleverna med inomhus idrott. Vi har som krav att alla elever har gymnastikskor på fötterna under idrottslektionerna. Det finns flera anledningar till varför man har skor på fötterna men framförallt för att vi inte vill att de ska skada sig. För övrigt byter man om och duschar efter lektionen.

 

LÄXOR: (kommer på måndag och ska vara klar till fredag)

Matematik – NOMP ligger på datorn

Svenska

 

Arbetsområden;

Geografi – Sverige, vår del av världen.

Biologi - Naturen på HÖSTEN

Fysik

Matematik  Division

Svenska – stavningsregler, Ä eller E.  Börja med att skriva Sagor!

 

Viktiga datum:

Onsdag 17/11 Skolkonsert, Louis de Geer

 

 

Trevlig Helg!!

           Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.