Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 3 december 2021

Bläckfisken v. 48

 Hej alla bläckfiskar! 211203

Ibland blir det inte som planerat och den här veckan började med att både Carolina och Franko var hemma. Men som tur är har vi kunnat avsluta veckan tillsammans. Nu är vi igång med nedräkning till jul. Vi har en Snällkalender, där vi drar en lucka varje dag och där det står en snäll handling som vi ska göra. Vi läser också ett kapitel om dagen i boken En klurig jul. Den här veckan har vi också lärt oss vad ett yrke är och vad det finns för yrken. Be gärna ditt barn berätta för dig. 


Information:

Jag måste tyvärr meddela att jag, Carolina, kommer att sluta på Diamanten. Jag och min familj har bestämt oss för att flytta tillbaka till vår hemstad Gävle pga familjeskäl. Det är så tråkigt att behöva lämna alla härliga elever och kollegor. Diamanten kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta. Det är klart att Marie Gingsjö kommer att börja i klassen vid vårterminens start och vi hoppas hon kommer att trivas hos oss. 


Pulka:

Klassen har kommit upp till andra strecket på vår stenburk där vi samlar goda gärningar. Som belöning tänkte vi åka pulka tillsammans på tisdag nästa vecka. Eleverna får gärna ta med sig egen pulka något att åka på. Alla behöver ta med egen hjälm!


Ändrade rekommendationer:

Det här gäller från och med den 22 november i Region Östergötland:

Alla som går i förskoleklass och är äldre rekommenderas provtagning om man haft symtom på covid-19 i minst 48 timmar. Det gäller oavsett om du är vaccinerad eller inte.


Frånvaro

Vi påminner om att frånvaro måste anmälas innan kl. 8 varje dag. Det går att anmäla frånvaro för flera dagar på en gång. Vi hoppas att ni alla har laddat ner appen IST HOME så att ni kan sjukanmäla ert barn. Säg till oss om ni behöver hjälp med detta. OM det inte funkar måste ni ringa eller smsa innan kl. 8 varje morgon. 


Vecka 49:

Måndag:   8.10 - 13.45

Tisdag:       8.10 - 13.45 Vi åker pulka.

Onsdag:         8.10 - 13.45

Torsdag:    8.10 - 13.45 Simskola Grupp 2

Fredag: 8.10 - 13.45 Idrott, kom ombytt. 


Veckans lärandemål:  Veta hur bokstaven Ää låter. Dubbelt upp till talet tio.


Lov och studiedagar

Julavslutning 21 dec

Vi önskar er en trevlig helg!

Ha det fint! Kramar,  Franko, Carolina och Jocke. 

Carolina, karolina.sjoquist@norrkoping.se, 0767-98 04 38

Franko, franko.morenopetkovic@norrkoping.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.