Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 17 december 2021

Bläckfisken v. 50

 Hej alla bläckfiskar! 211217

Den här veckan har vi varit lite friskare så vi har kunnat jobba på enligt vår planering. Vi har lärt oss om bokstaven k och även om de geometriska formerna, cirkel, kvadrat, triangel och rektangel. Be gärna ditt barn berätta hemma. Vi har även hunnit med att pyssla och göra julfint på avdelningen. 


Den 21/12 är det julavslutning på skolan. Eleverna börjar kl. 8.30 och slutar kl. 11.00. De som går på fritidshemmet kommer gå dit och övriga elever går hem kl. 11.00. Lunch serveras inte denna dag.  Inga vuxna får vara med på julavslutning på grund av den rådande pandemin.


Hälsningar

På tisdag är det dags för mig att säga hejdå till alla fantastiska elever och personal på Diamanten. Det känns väldigt sorgligt och Diamanten kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Jag vill passa på att tacka er föräldrar för att jag fått ta hand om era fina barn och jag önskar dem lycka till i framtiden! Marie Gingjsö börjar efter lovet och vi hoppas att hon kommer att trivas i klassen. /Massa kramar från Carolina


Kläder:

Det är mycket kvarglömda kläder som ligger i vår hall. Vi vill gärna att ni föräldrar kommer in och kollar igenom om det är något ni känner igen.


Information:

Nu har jag fått min arbetstelefon att fungera. Frankos nya telefonnummer är 072-5279470. Så nu kan smsa och ringa till mig om det skulle vara något. 


Ändrade rekommendationer:

Det här gäller från och med den 22 november i Region Östergötland:

Alla som går i förskoleklass och är äldre rekommenderas provtagning om man haft symtom på covid-19 i minst 48 timmar. Det gäller oavsett om du är vaccinerad eller inte.

Är ert barn sjuk behöver de vara hemma minst 48 timmar friska innan de kommer tillbaka till skolan. Det betyder att om ert barn är sjuk en dag så kan ni inte skicka barnet dagen efter till skolan. Vi har fått direktiv av rektorn att minsta symptom så ska vi skicka hem eleverna. Det är jätteviktigt att vi inte smittar andra som är här.


Vecka 51:

Måndag:   8:10 - 13:45

Tisdag:       8:30 - 11:00 JULAVSLUTNING

Onsdag:         JULLOV!

Lov och studiedagar

Julavslutning 21 dec

Studiedag 7 januari

Vårterminen börjar den 10 januari


Vi önskar er en god jul och ett gott nytt år!

Ha det fint! Kramar,  Franko, Carolina och Jocke. 

Carolina, karolina.sjoquist@norrkoping.se, 0767-98 04 38

Franko, franko.morenopetkovic@norrkoping.se,  0725279470


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.