Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 17 december 2021

Lommens veckobrev 50

Hej!


Så var vi framme vid terminens sista veckobrev. I onsdags tog vi spårvagnen in till Gamla torget i Norrköping för att titta på Musikhjälpen. Vi tog med våra egengjorda skyltar där det stod “För en värld utan barnarbete” och tittade på Tusse som sjöng live. 

 

Vi har pysslat fina stjärnor, tränat på massa i enheten kilogram på  matematiken och skrivit fina vinterdikter på svenskan. I matematiken har vi också tränat på ett nytt räknesätt. Nämligen multiplikation! 

 

På måndag städar vi och packar ihop. Barnen måste ha med sig ryggsäckar och eventuellt en påse beroende på hur mycket kläder som finns i lådan. Allt kommer att skickas hem. 

 

Det är mycket kvarglömda kläder som ligger i vår hall. Vi vill gärna att ni föräldrar kommer in och kollar igenom  om det är något ni känner igen.

 

Musikhjälpen 2021

150 kronor har vi på Lommen samlat in och swishat till Musikhjälpen “För en värld utan barnarbete”. Tack alla som bidrog med pant! 

Hej Diamantens skola åk 2,

Tack för er gåva på 150 sek till Musikhjälpen. Här kommer ert kvitto bifogat. Ert referensnummer är KXAE1XLMA8KHR

Med vänlig hälsning,

Musikhjälpen

www.radiohjalpen.se

 

Julavslutningen 

Förra veckans information om tid stämmer inte. Tiderna för julavslutningen är tisdag 21 december kl 8.30-11.00. Lunch serveras inte på skolan. Inga vårdnadshavare är tyvärr välkomna pga restriktioner. 

 

vecka 51

Måndag 8.10-13.45: musik 

Tisdag 8.30-11.00: julavslutning 

Onsdag: jullov 

 

Vårterminen börjar måndagen 10 januari kl 8.10.  Tack för den här terminen med er och  era fina barn! 

 

/Christine och Sofie 

 

Christine 0767 98 04 30          christine2.nilsson@norrkoping.se 

Sofie 076 798 59 81                  sofie.lofgren@norrkoping.se

Frånvaroanmälan: IST-appen. 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.