Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 28 januari 2022

Bläckfisken v.4

 Hej alla bläckfiskar! 220128

Även denna vecka har det varit mycket sjukdom, men oj vad stolta vi blir när det flyter på och ni samarbetar. Den här veckan har vi övat på hur bokstaven B låter och skrivs. Vi har även arbetat med tallinjen på olika sätt. Att kunna räkna upp och ner. Vi har haft mycket problemlösning. Det är så kul att se att så många vill dela med sig av sina tankar när vi löser dessa problem. 


Information

Jag lovade Vincents mamma Emma att meddela både elever och föräldrar att Vincents kalas är uppskjutet på grund covid-19. Hon skulle meddela en ny tid. När det blir får vi se helt enkelt.


Även den här veckan blev simskolan inställd så grupp 2 fick tyvärr inte simma igen… Vi får hålla tummarna att det blir simskola nästa vecka och då är det grupp 2 som får en ny chans.


Frånvaro

Ny information kring covid-19. Nu behöver ni meddela mig om ert barn har covid-19 eller om någon i hemmet har blivit smittad. Detta för att vår rektor ska kunna följa utvecklingen på antal smittade och sedan kunna rapportera statistiken till sin chef. Är ert barn sjuk behöver de vara hemma minst 48 timmar friska innan de kommer tillbaka till skolan. Det betyder att om ert barn är sjuk en dag så kan ni inte skicka barnet dagen efter till skolan. Vi har fått direktiv av rektorn att minsta symptom så ska vi skicka hem eleverna. Det är jätteviktigt att vi inte smittar andra som är här.


Vecka 5:

Måndag:   8:10 - 13:45

Tisdag:       8:10 - 13:45

Onsdag: 8:10 - 13:45

Torsdag 8.10 - 13.45 Simning grupp 2

Fredag             8.10 - 13:45 Idrott


Veckans lärandemål:  Veta hur bokstaven Ö låter. Sätt ut tal upp till 20 på talraden och talets grannar.


Lov och studiedagar

Sportlov vecka 8

Studiedagar 14-15 mars

Påsklov vecka 14 

Röd dag 18:e april, Skolan är stängdVi önskar er en trevlig helg!

Kramar,  Franko, Marie och Jocke. 

Marie, marie.gingsjo@norrkoping.se, 0767-98 04 38

Franko, franko.morenopetkovic@norrkoping.se,  072-5279470

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.