Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 18 mars 2022

Bläckfisken v.11

 Hej alla bläckfiskar! 220318


Denna vecka blev en kort vecka. Vi har arbetat med symbolerna större än, mindre än och likhetstecknet. Vi har också tränat på skillnaderna mellan barrträd och gran träd samt lära sig vinterns månader. I veckans Grej Of The Week fick eleverna lyssna på fakta om isbjörnen. Alla var så intresserade och ställde jättebra frågor. Fråga gärna ert barn vad de har lärt sig denna vecka och vad som var roligast.


Vi fick tyvärr tacka av vår populära praktikant Robert som har varit hos oss i tre veckor. Eleverna har verkligen tagit sig an honom och även han dem. Vi alla kommer sakna honom.Information

Det är fortfarande elever som tar med sig leksaker. Tänk på att allt sådant får stanna hemma. Det tar tid och fokus från alla inblandade.


IUP

Det är fortfarande många som inte har fyllt i tid för IUP. Glöm inte göra det, annars blir man tilldelad en tid. Se till att snabbt boka in en tid som passar er. Det går bra att boka på listan i hallen, maila eller smsa. De dagar vi har IUP slutar eleverna kl 12.30 (måndag-torsdag). Har ditt barn plats på fritids så går de ner dit då. Frånvaro

Är ert barn sjuk behöver de vara hemma minst 48 timmar friska innan de kommer tillbaka till skolan. Det betyder att om ert barn är sjuk en dag så kan ni inte skicka barnet dagen efter till skolan. Det är jätteviktigt att vi inte smittar andra som är här.Vecka 12:

Måndag:   8:10 - 13:45

Tisdag:       8:10 - 13:45 Skogen

Onsdag: 8:10 - 13:45

Torsdag 8.10 - 13.45 Simning grupp 2

Fredag             8.10 - 13:45 Idrott, dusch och ombyte


Veckans lärandemål:  Repetition 

Lov och studiedagar

Påsklov vecka 15

Röd dag 18:e april. Skolan är stängd.

Röd dag 26-27 maj. Skolan är stängd.

Röd dag 6 juni, Skolan är stängd.


Vi önskar er en trevlig helg!

Kramar,  Franko och Marie. 

Marie, marie.gingsjo@norrkoping.se, 0767-98 04 38

Franko, franko.morenopetkovic@norrkoping.se,  072-527 94 70

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.