Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 25 mars 2022

Bläckfisken v.12

 Hej alla bläckfiskar! 220325


Denna vecka har bara rusat iväg! Oj vad ni har varit duktiga den här veckan. Vi har börjat med bedömningsstöd i svenska och matematik och alla har kämpat på otroligt bra. Vi är super imponerade över hur ni har tagit er an den här veckan. Det vill också säga att vi inte har haft vanliga lektioner. Vi har haft repetitionsstationer och även lite friare stationer. Vi har även hunnit med att avsluta tema vintern där vi har pratar om kännetecken för vinter ex, träd, djur och klimat. 


Nästa vecka är IUP samtal, om ni inte har lämnat pappret med frågor för ert barn så glöm inte ta med till mötet. Information

Det är fortfarande elever som tar med sig leksaker. Tänk på att allt sådant får stanna hemma. Det tar tid och fokus från alla inblandade.Frånvaro

Alla som går i förskoleklass och är äldre rekommenderas provtagning om man haft symtom på covid-19.. Det gäller oavsett om du är vaccinerad eller inte.

Är ert barn sjuk behöver de vara hemma minst 48 timmar friska innan de kommer tillbaka till skolan. Det betyder att om ert barn är sjuk en dag så kan ni inte skicka barnet dagen efter till skolan. Vi har fått direktiv av rektorn att minsta symptom så ska vi skicka hem eleverna. Det är jätteviktigt att vi inte smittar andra som är här.Vecka 13:

Måndag:   8:10 - 12:30

Tisdag:       8:10 - 12:30

Onsdag: 8:10 - 12:30

Torsdag 8.10 - 12:30 Simning grupp 1

Fredag            8.10 - 13:45 Idrott, dusch och ombyte


Veckans lärandemål:  Repetition 

Lov och studiedagar

Påsklov vecka 15

Röd dag 18:e april. Skolan är stängd.

Röd dag 26-27 maj. Skolan är stängd.

Röd dag 6 juni, Skolan är stängd.


Vi önskar er en trevlig helg!

Kramar,  Franko och Marie. 

Marie, marie.gingsjo@norrkoping.se, 0767-98 04 38

Franko, franko.morenopetkovic@norrkoping.se,  072-527 94 70

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.