Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 18 mars 2022

Tigerns veckobrev 220318

 

Tigerns veckobrev v.11

Sjukanmälan – IST Home (gå in via nätet om appen inte fungerar)

Marie Möller: 0722-354640       marie.moller@norrkoping.se

Emelie Nilsson 072-5336552     emelie.nilsson@norrkoping.se

Hej!

En kortvecka med studiedagar och en halvdag med de sista IUP samtalen.

Trevligt att träffa alla föräldrar och elever under IUP samtalen. Till hösten när vi ses igen så kommer eleverna att träffa en av sina lärare, mentor.

I onsdag hade vi tandsköterskan här som berättade hur vi ska borsta våra tänder och vad som händer om vi inte gör det. Hon pratade även kost och godis. Alla fick en varsin tandborste.

De dagar som varit har varit trevliga och vi har haft bra lektioner och intressanta samtal. Igår torsdag fick eleverna en rörelsedag med mycket uteverksamhet. De var riktigt nöjda idag när jag träffade dem.

Trevliga dagar med god studiero generar stjärnor här i klassen och när vi kommit fram till ett visst antal så ska klassen göra något trevligt. Alla tyckte det var nice med tacofredag så det blir nog en sådan.

Eleverna har även fått nya stolar i klassrummet och vi lärare på Norrgård har fått ett lärarrum, vilket blir spännande att sitta tillsammans med sina kollegor.

Kommande vecka:

Måndag: läxor delas ut.

Tisdag: Idrott och Hälsa/ idrottskläder, skor och handduk.

Onsdag:

Torsdag: Idrott och Hälsa/ idrottskläder, skor och handduk.

Fredag:

 

Läxor:

Matematik

Svenska – läsförståelse, läsa en text och svara på frågor. (lämnas in på torsdagen)

Engelska

 

Trevlig Helg!

      Marie och Emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.