Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 11 mars 2022

 

Veckobrev v.10

Vi vill börja tacka för bra och trevliga IUP-samtal som genomfördes här i veckan. Nästa vecka, ons, genomförs de sista samtalen.

Den här veckan har därför varit lite annorlunda med kortare dagar vilket vi tror har varit uppskattat av många.

I matematiken har vi spelat bråkbingo, pratat om täljare, nämnare och bråkstreck samt olika sätt att skriva bråk på. I torsdags arbetade vi med problemlösning, det blev en riktigt lyckad lektion då många var med och bidrog till olika lösningsförslag.

Idag började skrivartävlingen på svensklektionen och era barn har fått mer information om tävlingen och goda tips och idéer.

På non har arbetet med tema vatten fortsatt vi har pratat om vattnets olika faser: fast, flytande och gas.

Nästa vecka:

Måndag: STUDIEDAG, eleverna är lediga

 Tisdag: STUDIEDAG, eleverna är lediga

Onsdag: IUP samtalen startar 12.30. Eleverna slutar efter lunch.

 Torsdag: Idrott. Kom ihåg handduk, skor, ombyte.

Läxa:

Läsförståelse. Eleverna har fått ett papper med en text som de ska läsa, helst flera gånger, samt svara på tillhörande frågor i google dok. De ska dela dokumentet med marie.moller@norrkoping.se. Det ska vara klart torsdagen den 24/3.

 Önskar er en trevlig helgI

/Emelie och Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.