Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

torsdag 2 juni 2022

Bläckfisken v.22

 Hej alla bläckfiskar! 220603


Nu är sommarlovet bakom hörnet. En lärorik vecka med fakta om myran och dess kroppsdelar, samt vattnets kretslopp. Tyvärr blev skogen inställd men vistelsen till Mimmis park var helt fantastisk. Nu har vi även arbetar klart sista matematik passet, det vore jättebra att de som inte är klara med sitt häfte tar hem det och gör det hemma. Det är en bra repetition över vad vi har gjort och inför åk 1. Nästa vecka på onsdag den 8/6 ska vi på utflykt. Vi kommer vara där under hela förmiddag och äta vår matsäck där innan vi beger oss tillbaka till skolan. Nästa måndag är skolan stängd pga Sveriges nationaldag, det betyder att eleverna börjar på tisdag igen.


Information

Glöm inte att rensa era barns hyllor inför nästa vecka. Vi kommer flytta upp till Draken och då kommer alla få nya platser medan det kommer de nya Bläckfiskar som flyttar in efter sommarlovet. Viktigt att vi respekterar deras lokaler nu när vi får nya. Gå igenom hyllan, lådan och även om de har stövlar som står på hyllan till höger när man kommer in till Bläckfisken.


Det är skolavslutning på torsdag 9/6. Eleverna börjar 09.00 och slutar 11.00. Är det bra väder så kommer avslutningen äga rum precis utanför skolan vi stentrapporna. Ni föräldrar är välkomna att närvara på avslutningen. Blir det regn så kommer skolavslutningen äga rum uppe i Olympen (vår idrottshall), men då är det tyvärr bara årskurs 6 föräldrar som får närvara. Skolavslutningen börjar kl. 10.00.


 


Vecka 23:

Måndag:   Lov

Tisdag:       8:10 - 12:30 

Onsdag: 8:10 - 12:30

Torsdag 9.00-11.00  Skolavslutning

Fredag            Sommarlov


Veckans lärandemål:  

Lov och studiedagar

Röd dag 6 juni, Skolan är stängd.

Skolavslutning 9 juni.


Vi önskar er en trevlig helg!

Kramar,  Franko och Marie. 

Marie, marie.gingsjo@norrkoping.se, 0767-98 04 38

Franko, franko.morenopetkovic@norrkoping.se,  072-527 94 70


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.