Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 3 juni 2022

Draken

 Drakens sista veckobrev

Lill Karlberg 076- 798 04 33     lill.karlberg@norrkoping.se

Lill privat 070-7886294

Fia  076-7980434       sofia.klingvall@norrkoping.se 

Telefontid: 8.00-8.10 


Sjukanmälan: Glöm inte att anmäla frånvaro i IST HOME varje dag som ditt barn
är sjukt. 

 

Hej!

 

Nu är det dags för det sista veckobrevet här på Draken. Era barn kanske har berättat att jag (Lill) slipper att säga hej då nu i årskurs tre, för jag kommer att följa med dem till Delfinen och fortsätta vara deras lärare, fast nu tillsammans med Fredrik. Det ska bli kul att få fortsätta att se deras utveckling. Jag och Fredrik ser fram emot att ta emot dem igen i augusti. Skolan startar igen den 17 augusti. 

 

Fia kommer nu att gå vidare och lämna Diamantens skola. Hon har valt att ta en tjänst i Söderköpings kommun på Östra ryds skola. Vi kommer att sakna henne, men önskar henne ett stort lycka till!

 

Den här veckan har vi fortsatt att göra klart saker och att tömma pärmar. Det kommer vi att fortsätta med nästa vecka, så det vore bra om ni  ser till att era barn har väska med sig till skolan och kanske även en extra påse.

 

Skolavslutningen är nu på torsdag den 9/6. Barnen börjar 9.00 i klassrummet. Själva avslutningen kommer att vara 10.00 om utomhus om vädret tillåter. Om det är utomhus så är föräldrar välkomna, men om det blir inomhus, så måste vi prioritera de föräldrar som har elever som slutar på skolan.
Avslutningen kommer att vara ca 40 minuter och sedan får alla gå hem.

Fia kommer att vara ledig på skolavslutningen, så alla barn får passa på att säga hej då till henne på onsdagen.

 

 

Vecka 23:

Måndag: Sveriges Nationaldag, så skolan är stängd.       

Tisdag:   Champions league för de som vill. Övriga har andra aktiviteter.

Onsdag:    

Torsdag: Skolavslutning

 

 

Vi önskar er en skön sommar!

Hälsningar Lill & FiaInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.