Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

torsdag 2 juni 2022

Tigerns veckobrev 220602

  Tigerns veckobrev v.22

Sjukanmälan – IST Home (gå in via nätet om appen inte fungerar)

Marie Möller: 0722-354640       marie.moller@norrkoping.se

Emelie Nilsson 072-5336552     emelie.nilsson@norrkoping.se

Hej,

Vi vill börja och tacka alla föräldrar för ett trevligt föräldramöte, igår tisdag. Det var roligt att se att det var så många föräldrar som kunde närvara. Vi hoppas verkligen att vi kommer kunna hitta fler stunder att ses på. Igår kväll pratade vi t.ex. om att införa kulturkvällar igen under hösten.

Det är nu drygt en vecka kvar av terminen och den här veckan blir sista skolveckan med ordinarie lektioner. Veckan avslutas med no-prov i biologi på torsdag.

Nästa vecka är det Sveriges nationaldag på måndag och eleverna är lediga. 

På tisdag ska vi cykla till simhallen och vara ute i deras 50 meters bassäng. De behöver ha med sig cykel, cykelhjälm, badkläder, handduk, ducshprodukter, vattenflaska, lås till skåpen, ryggsäck samt extrakläder, t.ex. gympabyxor och t-shirt, då vi tänker träna klädsim under dagen.

På onsdag börjar eleverna som vanligt 9.15 och slutar 13.00. Vi tänker att vi ägnar dagen åt att städa ur lådorna och ha lite avslutningsaktiviteter. Viktigt att de har en större väska/ påse. 

På torsdag den 9/6 är det skolavslutning. Eleverna börjar 9.30 i klassrummen för gemensam uppstart. Den avslutningen börjar 10.00 och håller på i ca: 40 min. Vid fint väder är ni föräldrar välkomna att delta, vid regn kommer vi behöva vara inne i Olympen och då kan ni föräldrar tyvärr inte närvara p.g.a. utrymningsskäl i lokalen.

Ht-22 startar onsdagen den 17/8 10.00-13.00 i klassrummet. Då får eleverna mer information om hur de första dagarna kommer att se ut.

Vi vill passa på att tacka för det här läsåret och önska er en riktigt härlig sommar!

/Emelie och Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.