Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 22 oktober 2021

Bläckfisken v. 42

 Hej alla bläckfiskar! 211022

Det har varit många sjuka den här veckan också, även Franko och Jocke. Som tur är har vi fått hjälp av kollegor. Det har varit väldigt kul att träffa er föräldrar på utvecklingssamtalen. Ni som har Franko som mentor kommer att erbjudas nya tider för utvecklingssamtal när han är tillbaka. Denna vecka har vi använt chrome books/datorer för första gången på Bläckfisken. Det var mycket populärt och det var kul att se hur eleverna utforskade skrivandet. Några har även vågat läsa sina texter för klassen. Nästa vecka kommer vi att fortsätta arbetsområdet jaget och lära oss om barnkonventionen och barns rättigheter.


Löss

Vi har haft löss i klassen så kolla gärna igenom ditt barns hår och behandla vid behov. Medel och luskam finns att köpa på apoteket. 


Frånvaro

Nu ska appen fungera så vi vill att all frånvaro anmäls där. Det går att anmäla frånvaro för flera dagar på en gång. Vi hoppas att ni alla har laddat ner appen IST HOME så att ni kan sjukanmäla ert barn. Säg till oss om ni behöver hjälp med detta. OM det inte funkar måste ni ringa eller smsa innan kl. 8 varje morgon. 


Vecka 43:

Måndag:   8.10 - 13.45

Tisdag:       8.10 - 13.45 Vi går till skogen. 

Onsdag:         8.10 - 13.45

Torsdag:    8.10 - 13.45 Simskola Grupp 1

Fredag: 8.10 - 13.45 Idrott, kom ombytt. 


Veckans lärandemål: Kunna ge minst ett exempel på barns rättigheter. Veta hur bokstaven Ee låter.


Lov och studiedagar

Höstlov vecka 44

Julavslutning 21 dec

Vi önskar er en trevlig helg!


Ha det fint! Kramar,  Franko, Carolina och Jocke. 

Carolina, karolina.sjoquist@norrkoping.se, 0767-98 04 38

Franko, franko.morenopetkovic@norrkoping.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.