Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 1 april 2022

 

Tigerns veckobrev v.13

Sjukanmälan – IST Home (gå in via nätet om appen inte fungerar)

Marie Möller: 0722-354640       marie.moller@norrkoping.se

Emelie Nilsson                          emelie.nilsson@norrkoping.se

 

Hej!

Den här veckan har solen fortsatt att skina över oss på Diamantens skola. Jag, Emelie, har varit hemma mån + ons för VAB så Marie och klassen har fått vara mycket själva. Vi fortsätter vårt arbete med studiero under lektionerna och vi har infört ett belöningssystem som går ut på att klassen får en stjärna om dagen har varit bra. I onsdags belönades alla med en stjärna, kul!

På matten fortsätter vi med bråk och varje torsdagseftermiddag fokuserar vi extra mycket på problemlösning. Igår löste vi problemlösningsuppgifter med bråk.

I no:n fortsätter vårt arbete med tema vatten. Vi experimenterar på tisdagar, tittar på filmer, läser böcker och svarar på frågor. Det är viktigt at lära sig de svåra orden som avdunsta, kondensera, fast-flytande och gasform och era barn kämpar på!

Arbetet med äldre samisk religion fortsätter i so:n och idag hade några omprov på förra ämnesområdet, vikingatiden.

Nästa vecka ska alla vara klara med sitt bidrag till skrivartävlingen. Det är så roligt att se deras berättelser och höra hur tangenterna låter av skrivarglädje.

Kommande vecka:

Tisdag: Idrott. Kom ihåg handduk, inneskor och ombyte.

Torsdag: Idrott. Kom ihåg handduk, inneskor och ombyte.

Fredag: Allas bidrag till skrivartävlingen ska vara inskickade.

 OBS! Påminner om att11-18/4 är det PÅSKLOV och ingen skola.

Läxor:

 Inga läxor

 Trevlig Helg!!

Marie och Emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.