Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 3 juni 2022

Delfinen v.22

Hej!

Skolavslutningen närmar sig oerhört snabbt och det är väldigt sorgligt att vi nu ska släppa iväg dessa härliga delfiner som vi kommer att sakna väldigt mycket!

Under veckan har vi arbetat med en checklista där eleverna fått välja vad de vill arbeta med. De har fått göra egna inspelade redovisningar inom SO som bjudit på mycket skratt där de fått visa fram sin kreativitet. Eleverna har även fått träna i att söka efter fakta inom NO för att få en större förståelse till källkritik.

Under onsdagen var vi allihopa på Event center i Mirum galleria där vi hade en fantastisk kväll tillsammans. Riktigt kul att få umgås med eleverna utanför skoltid där de återigen visar hur härliga de är! Många var nog väldigt trötta på torsdagen vilket är förståeligt.

Under torsdagen hade eleverna en spexdag där de hade klätt ut sig till olika yrken/personer vilken var väldigt uppskattat av andra elever och pedagoger. Allt från byggarbetare till advokat (även några elever som hade klätt ut sig till lärare) vilket så klart är smickrande!

Under fredagen har eleverna påbörjat städning i sina lådor/bänkar, samt platserna i hallen då det nu bara är 2 skoldagar kvar (tisdag och onsdag). 

Avslutningen är på torsdag där eleverna börjar i klassrummet kl 9.30. Ni vårdnadshavare är självklart välkomna till själva avslutningen kl 10.00. Vi tänker att det hade varit kul att få säga hej då till er alla efteråt. Tanken är att vi ses i parken efter avslutning för er som kan och vill.

På tisdag 7/6 ska de elever som har cyklar ta med de till skolan då vi ska ha en cykelkoll där vi går genom bromsar, luft i däcken, samt oljar in kedjan. Viktigt att eleverna har med sig hjälm!

Vi kommer även att gå till Vrinnevis minigolfbana där vi kommer att spela minigolf på eftermiddagen.

Vi samlar in alla chromebooks, laddare, datorväskor och hörlurar på tisdag.

På kvällen har vi vår traditionella avslutningsmiddag i Olympen där Frinavet ordnar med mat. Även elevrådet och andra pedagoger är inbjudna till denna middag. Om ert barn mot förmodan inte kan komma så behöver ni höra av er till Jimmy eller Fredrik.

På onsdag 8/6 cyklar vi tillsammans till Söderköping där eleverna ha med sig matsäck och fika. Om ni vill att ert barn ska ha mat från skolan så erbjuder vi pannkakor. Hör av er innan onsdag så att vi vet hur många som ska mat från skolan. Vi kommer förhoppningsvis även att äta glass på något glasställe. Eleverna ska ej ha med sig egna pengar.

Vi är tillbaka på skolan runt kl 14.30.


Tack för 3 underbara år!


7/6 - Eleverna tar med sig sina cyklar till skolan då vi ska kolla så att bromsar fungerar, samt kolla över kedjan. Avslutningsmiddag i Olympen på kvällen.

8/6 - Cyklar vi till Söderköping och har en trevlig dag tillsammans.

9/6 - Skolavslutning där eleverna börjar dagen 09.30 i klassrummet.


Om ni ringer oss och vi inte kan svara och ni vill att vi ska ringa tillbaka så vill vi att ni lämnar ett röstmeddelande eller skickar ett meddelande så ringer vi upp när vi inte har lektion.

Jimmy 0767 980441 jimmy4.karlsson@norrkoping.se

Fredrik 0767 980426 fredrik.nygren@norrkoping.se


Mvh Jimmy & Fredrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.