Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 3 juni 2022

Lommenbrev 22

Lommenbrev vecka 22                         22.06.03

Christine 0767 98 04 30   christine2.nilsson@norrkoping.se 

Sofie 0767 98 59 81 sofie.lofgren@norrkoping.se

Frånvaroanmälan: IST-appen. 

 

 

Hej!

Det har varit en intensiv vecka med mycket prov, avslutning med lilla och stora Läsklubben och utflykt till Arbetets museum. På grund av pandemin har vi inte kunnat åka på så många utflykter med klassen - vilket märktes. Det är många som behöver träna på att åka spårvagn, gå i led i stadsmiljö och vara på ett museum. Vi hoppas att det blir många tillfällen att träna på det i årskurs 3. 

 

Arbetets museum har många aktiviteter för barn och öppet hela sommaren. Dessutom gratis inträde. Tips på sommaraktivitet. https://www.arbetetsmuseum.se/barn-och-familj/

 

Kul att det fungerar så bra med spelbiblioteket. Till nästa termin har vi köpt in fler spel som kan lånas. 

 

Tisdag 7 juni 

På tisdag går Diamantens årliga fotbollsturnering av stapeln. Elever som anmält sig kommer att spela fotboll utomhus hela förmiddagen. Elever som inte kommer delta kommer att få genomföra andra rörelseaktiviteter. Bra om eleverna har på sig springvänliga kläder och skor på tisdag! 

 

Onsdag 8 juni 

Sista skoldagen innan avslutningen. Då ska vi plocka ihop alla skolsaker och extrakläder. Bra om eleverna har med sig en extra väska eller en påse på onsdag! 

  

Torsdag 9 juni - Skolavanslutningen 

På torsdag är det dags för skolavslutning. Eleverna samlas klockan 9.00 i klassrummen. Klockan 10.00 är det gemensam avslutning för hela skolan. Vid uppehåll är vi utomhus och då är alla föräldrar välkomna. Vid regn håller vi avslutningen inomhus och då får tyvärr endast föräldrar till elever i årskurs 6 närvara. 

 

vecka 23

måndag: 6 juni. Sveriges nationaldag. Lediga.  

tisdag 8.10-13:45: Champions Leaugue. Springvänliga kläder och gympaskor. 

onsdag 8.10-13:45: Städ-dag. Ta med en extra påse eller väska. 

torsdag 9.00-10.45 Skolavslutning. 

Sommarlov. 

 

Lov och studiedagar

6 juni, Skolan är stängd.

9 juni skolavslutning 

 

 

Ha en fin vecka så ses vi! 

/Christine och Sofie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.