Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 19 augusti 2022

Lommenbrev 33

      

Hej!

En kort första vecka har nu tagit slut, det är så roligt att vara tillbaka med bästa klassen. Vi har pratat om hur vi vill ha det i klassrummet och på rasterna, om arbetsro och hur man gör för att vara en snäll kompis. I torsdags var vi i skogen och byggde kojor, lekte dunken och plockade blåbär. 


Eleverna har skrivit om vad de vill träna på i årskurs tre, allt ifrån prata spanska och lära sig mer om geografi. De har också i grupper önskat aktiviteter vad de skulle vilja göra under terminen. Kul att de verkar taggade på att sätta igång!


Diamantenloppet

På torsdag vecka 34 är det dags för det årliga Diamantenloppet! Vi kommer springa eller gå i Vrinneviskogen tillsammans med hela lågstadiet. Viktigt att barnen har kläder efter väder och skor som går bra att springa i. Ingen matsäck eller fika behövs, men ta gärna med en vattenflaska. 


Idrott

Idrotten kommer vara ute fram till höstlovet vecka 44. Idrotten är på onsdagar och torsdagar och alla elever behöver ta med sig gympakläder och skor som är bra att springa i. Och handduk!


Nytt för den här terminen

Christine kommer studera på onsdagsförmidagar, då går det bra att kontakta Sofie om ni behöver under den tiden. 


Vi har delat in eleverna i grupper, på schemat ni fått hem står det grupp 1 & grupp 2. Eleverna informeras om vilken grupp de kommer att tillhöra. Smsa om ni undrar.  


vecka 34

måndag 8.50 - 14.15: 

tisdag 8.10-13.45: 

onsdag 8.10-13.45: Idrott utomhus. 

torsdag 8.10-13.45: Diamantenloppet. Ta med vattenflaska. 

fredag 8.10-13.45: 


Viktiga datum 

6 - 7 oktober: studiedagar. Skolan stängd. 

31 oktober - 4 november: höstlov. 


Ha en fin helg!


Christine 0767 98 04 30 christine2.nilsson@norrkoping.se 

Sofie 0767 98 59 81 sofie.lofgren@norrkoping.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.