Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 21 oktober 2022

Draken v.42

 Hej alla Drakar!


En annorlunda vecka, eleverna har i princip blivit förvånade varje dag av att vi har gått så kort tid på eftermiddagarna. Vi har avverkat en hel vecka med IUP-samtal. Ni som inte har haft samtal med mig men har Marie som mentor kommer bli kontaktade för att bestämma ett möte. Den här veckan har vi hunnit med att arbeta med sambandet mellan addition och subtraktion. Vi har tränat på att kontrollera rätt svar i en subtraktion med hjälp av addition. Vi har gått igenom talet 8 och att dela upp talet. Senare i veckan övade vi på klockan, hel och halv. Vi pratade om minutvisare och timvisare. Fråga gärna era barn hemma och öva lite hemma, det var många som tyckte det var lite svårt. I SO pratade vi hur man gör för att vara säker i trafiken i mörkret. Vi har repeterat bokstaven Aa och Ee den här veckan i svenskan. Vi har också tränat på att läsa. Vi har läst böcker och även lite uppdrag som eleverna har gjort. I engelska gick vi igenom familjeord. 


Nästa vecka är det öppet hus på onsdag 26/10 mellan 15.00-17.00. Ni alla föräldrar är välkomna att se vår verksamhet. 


Frinavet var även här och lämnade information om Halloween-disco på fredag den 28/10 kl.18.00-21.00. Det kostar 15kr inträde och de har lite annat gott att sälja i kiosken. Bästa utklädnad vinner pris men man behöver inte klä ut sig ifall man inte ville. Nu kör sista veckan innan välförtjänt lov!!!


Sjukanmälan: Om barnen är sjuka så anmäler ni det i IST före klockan 7.50. Övrigt

Barnen ska inte ta med egna saker eller leksaker till skolan.


Vecka 43

Måndag:   8.50 - 13.45 Ute idrott, ombyte och dusch

Tisdag:       8.10 - 13.45

Onsdag: 8.10 - 13.45 Ute idrott, ombyte och dusch

Torsdag:    8.10 - 13.45      Simskola, grupp 1

Fredag: 8.10 - 13.45
Lov och studiedagar

Höstlov vecka 44

Julavslutning 20 dec

Trevlig helg!

Kramar,  Franko, Marie och Maryam. 


Marie, marie.gingsjo@norrkoping.se

Franko, franko.morenopetkovic@norrkoping.se  072-5279470


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.