Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 28 oktober 2022

Draken v.43

 Hej alla Drakar!


Som ni har jobbat på den här veckan. Vi är imponerade över hur bra de har jobbat. Vi har hunnit med bokstaven Oo. Eleverna fick också skriva en faktatext om sitt gosedjur. Vi har arbetat med stationer den här veckan och övat bokstaven på olika sätt. Eleverna har även jobbat med att addera och subtrahera med tre termer. De har även övat att subtrahera och kontrollera med addition. Vi avslutade den här veckan med att göra ett test på kapitel 3. 


Eleverna har gått igenom kort om FN och ritat bilder och skrivit under att vi ska ta hand om vår planet. Vi avslutade veckan med att kolla på filmen Insidan ut som handlar om vårt värdegrundsarbete Känslor. Vi ska få en ny elev efter höstlovet och pratade vilka känslor han skulle kunna känna som ny elev och vilka skyldigheter vi har att han ska känna positiva känslor. Marie avslutade det hela med en överraskning. Hon tog med sig sin Gecko ödla och hade en GOTW om ödlan. Nästa vecka är eleverna lediga. Vi tar ett välförtjänt lov. Busa inte för mycket nu när det är Halloween.


Sjukanmälan: Om barnen är sjuka så anmäler ni det i IST före klockan 7.50. Övrigt

Barnen ska inte ta med egna saker eller leksaker till skolan.


Vecka 45

Måndag:   8.50 - 13.45 Inne idrott, ombyte och dusch

Tisdag:       8.10 - 13.45

Onsdag: 8.10 - 13.45 Inne idrott, ombyte och dusch

Torsdag:    8.10 - 13.45      Simskola, grupp 2

Fredag: 8.10 - 13.45
Lov och studiedagar

Höstlov vecka 44

Julavslutning 20 dec

Trevligt lov!

Kramar,  Franko, Marie och Mariam. 


Marie, marie.gingsjo@norrkoping.se

Franko, franko.morenopetkovic@norrkoping.se  072-5279470


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.