Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

söndag 23 oktober 2022

Tigerns veckobrev inför v.43

 

Tigerns veckobrev v.42

Sjukanmälan – IST Home (om det inte fungerar, sms:a till mentorer)

Marie Möller: 0722-354640       marie.moller@norrkoping.se

Emelie Nilsson 072-5336552     emelie.nilsson@norrkoping.se

Hej!

Sista veckan innan vi tar höstlov!!

Under veckan genomförde vi nästan alla våra IUP samtal. Trevligt att träffa föräldrar och elever och få prata om deras kunskapsutveckling och nya mål, för att komma vidare i sin utveckling att nå kunskapskraven. Gruppen som helhet har också gjort stora framsteg och det är något som vi även arbetar vidare med.

På onsdag har våra elever prov på Norden. Vi har pratat mycket om vad som kommer på provet och vad de ska kunna. Information finns på classroom och de fick även med sig kartor hem i fredags att öva på.

Under onsdagens eftermiddag, närmare bestämt kl.15.00 -16.30, kommer skolan att ha öppet hus. Man är välkommen att titta på våra lokaler och en del av den verksamhet som vi bedriver på skolan.  Detta med anledning av det fria skolvalet som vi har i Sverige. Vi som skola vill ju locka hit och vissa upp vår verksamhet som ett alternativ att välja. Om eleverna vill komma så gör man det tillsammans med förälder.

Torsdag är schemabrytande dag. Våra elever börjar kl.09.00 och slutar kl.14.00. vi har orienteringsdag, vilket innebär att vi är ute nästan hela dagen. Vi kommer att servera korv med bröd, utomhus samt frukt. Eleverna får gärna ta med en liten fika med betoning på liten samt extra vattenflaska. De ska vara idrottsklädda för att vistas utomhus, även vid regn, och de duschar hemma den här dagen när vi är hela mellanstadiet som kommer att delta.


HÖSTLOV V.44 (31/10-4/11-22)

 

Kommande vecka, 43:

Måndag

PULS-08.00

Matematik läxa (studentlitteratur)

Tisdag

Idrott (Orientering) +ombyte

 

Onsdag

Modersmål

PROV Norden!!

Torsdag

Orientering hela fm.

 

Fredag

 

Simning (för elever som ska träna)

 

Trevlig Helg!!

Marie, Emelie & Jocke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.