Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 7 oktober 2022

Tigerns veckobrev v.40 (221007)

 

Tigerns veckobrev v.40

Sjukanmälan – IST Home (gå in via nätet om appen inte fungerar)

Marie Möller: 0722-354640       marie.moller@norrkoping.se

Emelie Nilsson 072-5336552 emelie.nilsson@norrkoping.se

Hej!

Kortvecka, vilket jag tror eleverna har uppskattat. Vi har arbetat på och det har varit ett bra fokus på lektionerna.

Emelie har varit hemma och tagit hand om sjuk son, vilket så klart märks, för att alla inte får den hjälp de behöver som när vi är två och vi ändrar om lite i schemat.

Alla elever har fått med sig tiderna för IUP-samtalen som sätter igång v.42. Den veckan slutar eleverna efter lunch, ca kl12.15. Frinavet är informerade och de öppnar tidigare må-to.

På fredag, i veckan som nu kommer, ska ett antal elever göra omprov i samhällskunskapen, ”Så styrs Sverige”. Bra om man börjar träna och repetera! Information finns på classrom, det ligger tre olika dokument som man kan gå in i och träna. Fråga gärna Era barn hur det har gått på provet, alla har fått se sina resultat och varje elev har fått möjlighet att prata med mig (Marie) enskilt för att få respons och återkoppling.

VIKTIGT!!

Skolsköterskan saknar några elevers blanketter angående vaccination, snälla var vänliga och fyll i och skicka med Era elever tillbaka!!

 

Kommande vecka, 41:

Måndag

PULS-08.00

Matematik läxa (studentlitteratur)

Tisdag

Idrott (Orientering) +ombyte

 

Onsdag

Modersmål

 

Torsdag

 

Idrott (Orientering) +ombyte

Fredag

 

Simning (för elever som ska träna)

 

Trevlig Helg!!

Marie, Emelie & Jocke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.