Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 27 januari 2023

Tigerns veckobrev v.4

 

 Tigerns veckobrev v.4

Sjukanmälan – IST Home (om det inte fungerar, sms:a till mentorer)

Marie Möller: 0722-354640       marie.moller@norrkoping.se

Emelie Nilsson 072-5336552     emelie.nilsson@norrkoping.se

Hej!

Den här veckan har vi fortsatt med cirkelträningen under pulsen.  I svenskan har vi fortsatt arbetet med adjektiv/adverb. I tisdags hade vi författarbesök i form av Hanna Blixt. Vi håller just nu på att läsa hennes bok ”Uppdraget i London” en bok där hon blandar fantasy och historia. I so:n har vi arbetat vidare med judendomen. Igår hade eleverna ma-diagnos om bråk och nästa vecka startar vi upp det nya kapitlet om geometri.

V.7 kommer vi åka skridskor. Vi vill därför redan nu uppmuntra er till att titta hur skridskoutbudet ser ut därhemma. Kanske finns det någon kusin/kompis man kan låna av? Vi vill passa på att tipsa om www.fritidsbanken.se/ busfrö och myrorna inne i stan. Där man kan låna/köpa idrottsutrustning kostnadsfritt upp till 14 dagar.

Kommande vecka, 5

Måndag

PULS-08.00 ombyte

Ombyte + handduk

Tisdag

Idrott

Ombyte + handduk

Onsdag

 

 

Torsdag

Idrott

Ombyte + handduk

Fredag

Extra-sim för de elever som behöver

 

 Trevlig helg!
Marie, Emelie & Jocke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.