Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 3 februari 2023

Tigerns veckobrev v.6

 

Tigerns veckobrev v.6

Sjukanmälan – IST Home (om det inte fungerar, sms:a till mentorer)

Marie Möller: 0722-354640       marie.moller@norrkoping.se

Emelie Nilsson 072-5336552     emelie.nilsson@norrkoping.se

Hej!

Fredag igen och näst sista veckan innan lovet ska sammanfattas.

Den här veckan har vi fortsatt arbeta med studieron i klassen. Det är fortfarande stökigt och oroligt men veckan avslutades på topp.

I måndags började vi veckan med hinderbana under pulsen och många var med och deltog, kul. På matematiklektionerna har vi fortsatt arbeta med geometri, att mäta vinklar med gradskiva har varit i fokus. Vi fortsätter vårt arbete med problemlösning. Många tycker att det är svårt att motivera för hur man kommit fram till sin lösning och göra uträkningar så vi fortsätter tränaJ.

Idag röstade eleverna fram att vi ska ha fysikprov den 10/2. Under kvällen så lägger jag ut instuderingsmaterial i BI/KE/FY classroom som ska läsas på inför provet.

Nästa vecka är det skridskor på torsdag eftermiddag. Eleverna äter lunch i skolan innan vi åker och får ta med lite fika som varm choklad/dryck, frukt.

OBS! Vi har fått till oss av vår rektor att uppmuntra er vårdnadshavare till att fylla i Skolinspektionens skolenkät genom att följa instruktionerna i länken.

https://svara.origogroup.com/skolinspektionen/vh/YmDdFJ.

 Kommande vecka, 7

Måndag

PULS-08.00 ombyte

 

Tisdag

Idrott  +ombyte

 

Onsdag

Modersmål

Studieverkstad

Torsdag

Skridskodag

Skridskor + liten fika

Fredag

 FY-prov

Simning (för elever som ska träna)

 

Vecka 8 är det SPORTLOV och eleverna är lediga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.