Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 3 mars 2023

Tigerns veckobrev v.9-10

 

Tigerns veckobrev v.9

Sjukanmälan – IST Home (om det inte fungerar, sms:a till mentorer)

Marie Möller: 0722-354640       marie.moller@norrkoping.se

Emelie Nilsson 072-5336552     emelie.nilsson@norrkoping.se

Hej!

Idag lämnar vi ut Era tider för IUP!!

Veckan har i helhet varit bra, många av våra elever har ett bra kunskapsfokus och det visar sig att de är aktiva på lektionerna och gör goda resultat på våra kunskapstester.

På torsdag kommer några elever få möjligheten att göra om provet i Bi/fy. De elever som är berörda har fått information. I classroom ligger material för att öva på.

Nu har extra simmet avslutats för den här terminen. De elever som inte klarat simprovet kommer vi att lyfta på IUP. Viktigt med tanke på att man inte är godkänd i ämnet idrott och hälsa.

Nytt område inom kemin, ämnens egenskaper, där vi laborerar och diskuterar.

Under kommande vecka sätter vi igång med matematik i nivågrupper tillsammans med åk.4 och åk.6. Det ska bli jättekul att få arbeta över årskurserna.

Måndag och tisdag är STUDIEDAGAR – skolan är stängd. Fritidsgården Frinavet har öppet och erbjuder aktiviteter även under förmiddagarna.

Kommande vecka v.10:

Måndag

STUDIEDAG

 

Tisdag

STUDIEDAG

 

Onsdag

Modersmål

Studieverkstad

Torsdag

Omprov- Bi/Fy

Idrott +ombyte

Fredag

 

 

 

Trevlig vecka!!

Marie, Emelie & Jocke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.