Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 26 april 2024

Bläckfisken vecka 17

 Hej!                     
240426


Den här veckan har vi avslutat stop-motionfilmerna, bläckfiskarna har varit så duktiga och kreativa! De har byggt kulisser av kartonger och skapat figurer i lera.


På tisdag är det dags för small ship race, vi kommer vara på Bäckplan för att leka lekar och tävla med våra båtar. Vi påminner om matsäck och en liten fika, det är inte tillåtet med chips, godis, nötter eller läsk.  


Vi fortsätter att prata språkbruk i klassen och informera er föräldrar. Även låtsasbråk är ett problem hos flera i klassen. Då den typen av lekar oftast slutar med riktigt bråk är det förbjudet att hoppa på, hålla fast, göra luftsparkar osv i skolan. 




På onsdag är det 1 maj och skolan är stängd. 


Tips!

Vi spelar spel på Bläckfisken! Inga spel på skärm utan sällskapsspel. Sällskapsspel är ett bra sätt för barnen att öva på turtagning, instruktioner och räkna. 

Kläder!

Tänk på att vi är ute oavsett väder. Se till att ditt barn har extraombyte, regnkläder och stövlar och alltid kläder efter väder. 


Mjölkkartonger!

Vi skulle vilja att alla tar med sig en, ursköljd, 1 liters tetraförpackning. Det kan vara exempelvis förpackning från mjölk, yoghurt eller juice. Vi tänkte plantera!

 

Ha en fin helg!
Christine, Sofie och Åsa 076 798 04 30

vecka 18

aktivitet

ta med

måndag: 8-13.30



tisdag: 8-13.30

small ship race

Matsäck, dricka och fika. Kläder efter väder. 

1 maj

stängt!


torsdag 8 - 13.30 

skogen


fredag 8-13.30

idrott

inneskor & vattenflaska

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.