Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 19 april 2024

Diamantens fritidshem v:16

 

Hejsan föräldrar och barn.

Veckan har rullat på och ett bakslag med vädret kom, klassiskt svenskt Aprilväder som drar oss i nästan.

Mycket har hänt i området och därav kände vi att Måndagens utedag blev på skolgården. Barnen uppskattade dock detta och lekte på bra, ritade på asfalten, spelade boll och hade en fin eftermiddag.

Tisdagen erbjöd bollis för de äldre och de som ville, men många valde att stanna kvar på fritidshemmet och istället lekte av sig uppe vid Olympen.

Onsdagen delades gruppen upp och de yngre eleverna fick leka rörelsebingo upp i Olympen medans de äldre fick färglägga sin egna majblomma nere på frita och prata kring det.

Torsdagen erbjöd innedag från start och det pysslades med både det ena och andra samt lektes på eget bevåg. Efter mellanmålet erbjöds styrd lek i hallen eller fri lek/pyssel nere på frita.

Fredag går som tradition i mysets tecken och film eller fri lek, pyssel erbjuds.

Sommarlovs schemat stänger på Måndag! Så skynda er att göra detta! Ni som har behov av veckorna 27-30 MÅSTE hämta en lapp hos oss och skriva i.

Med detta sagt önskar vi er trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.