Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 12 april 2024

Information från Delfinens elever v.15

 Måndag


Dagen började med fysik, där vi jobbade med krafter. Vi skrev på datorn och läste. Sen hade vi svenska, där vi lyssnade på Harry Potter. Efter det skrev vi olika delar av kroppen. Sen gick grupp 2 till idrott och grupp 1 hade engelska. Efter det så bytte vi så att grupp ett hade idrott och grupp två hade engelska.


Tisdag


Vi började dagen med mattestationer. Sedan så hade vi vaccination. Därefter gick grupp 2 till bilden medan grupp 1 hade svenska. Sen bytte vi grupper. Efter det jobbade vi med engelska där vi kollade på ett avsnitt av Hollie Hobbie. Sedan så tittade vi på en kort film om romer. Därefter jobbade vi med kroppen.


Onsdag


Några var hemma och firade Eid. Några av de som var i skolan hade slöjd medan de andra jobbade med läsförståelse. Dagen slutade med att vi kollade på film och åt popcorn.


Torsdag


Dagen började med matte, där vi jobbade med Favorit boken. Några gick till frinavet medan de andra stannade i skolan på grund av fel med elektriciteten i Frinavet. Sen hade grupp 1 idrott medan grupp 2 hade engelska. Sedan bytte vi lektioner. Därefter kollade vi på en kort film om Stormaktstiden. Till sist läste vi en kort text om Romer och deras historia.



Fredag 


Dagen började med att några personer gick ner till bildsalen för att filma sitt projekt med Cnema om barnkonventionen. Medan de andra hade fysikprov och jobbade klart med planeringen. Därefter kollade vi film. De som gick till bilden hade fysikprov, medan resten var inne i grupprummet och jobbade klart eller med planeringen eller med skolplus. Sedan så kollade på film.


Av: Mattias, Seba och Abel


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.