Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

onsdag 12 juni 2024

Drakens veckobrev inför sommarlovet!

Hej alla Drakar!

Vi vill tacka för det här underbara läsåret. Ni har varit fantastiska och som ni har kämpat och jobbat på. Ni har lärt er massor och vuxit massor. Vi ser fram emot ett nytt läsår tillsammans med er. 


Vi önskar er en trevlig sommar! 


Information:

Vi kommer lägga ut en frivillig sommar-nompträning där eleverna får träna på det vi arbetat med under årskurs 2. Det kan de göra om de känner att de behöver träna extra på något eller om de vill göra något roligt i sommar. 


Skolavslutning

Imorgon är det skolavslutning. Eleverna samlas i klassrummet klockan 9.00, utan föräldrar. Om det inte regnar kommer vi att vara utanför Sörgård i trapporna och ha en gemensam avslutning där klockan 10. Där är föräldrar välkomna. Om det skulle regna måste vi tyvärr vara inomhus i idrottshallen och där finns det tyvärr inte plats för föräldrar. Vi håller tummarna för att det inte regnar! Ungefär klockan 11 är avslutningen slut. Då säger vi hejdå. De barn som har frita följer med dit - de andra går hem. 


Skolstart

Skolan börjar igen den 15:e augusti klockan 10 - 13. Då går eleverna i årskurs 3. Helt fantastiskt!



Sjukanmälan: Om barnen är sjuka så anmäler ni det i Skola24 före klockan 7.40. Skicka gärna ett SMS till oss också.






                                       Trevlig sommar!

                           Kramar,  Franko, Jimmy och Mariam. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.