Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

onsdag 5 juni 2024

Lommens veckobrev v. 23

 Hej Lommar!


Nu har vi haft våra sista “riktiga lektioner”. Eleverna har i veckan fått arbeta med läsförståelse, tiotalsövergångar, jobba färdigt, tränat på vår “skolavslutningslåt” m.m. 


I onsdags promenerade vi till Ensjön. Vi lekte och grillade hajkbananer. Vi alla hade en trevlig stund. Vi avslutade veckan med ett pass där vi jobbade färdigt.  


Nästa vecka kommer vi att städa i klassrummet. Väldigt bra om eleverna tar med sig påsar eftersom vi kommer att skicka hem böcker och papper.


 

VIKTIG INFORMATION:

Brännbollsturnering:

På måndag är det för Sörgårds brännbollsturnering. Majoriteten av lommarna har anmält sitt intresse. Viktigt att ta med vattenflaska samt bra skor som de kan springa i. 


Vattenkrig

På onsdag den 12 juni kommer vi att ha vattenkrig då eleverna länge har önskat detta. Eleverna får inte ta med sig vattenballonger, pistoler eller liknande. Vi på skolan kommer att ordna material. Det är viktigt att eleverna tar med sig handduk och kläder som de kan byta till. Efter vattenkriget kommer vi att bjuda på våfflor :) 


Skolavslutning

På torsdag den 13 juni är det dags för skolavslutning. Eleverna börjar kl. 09:00 och vi träffas i klassrummet. Kl. 10:00 startar skolavslutningen. Är det fint vädet så är vi ute vid trappan. Vid dåligt väder genomförs skolavslutningen inomhus. Ni kan tyvärr inte närvara då. Skolan slutar 11:00. De barn som har frita går ner till fritidshemmet direkt. 


Vecka 24:

Måndag: 8.00-14:15  Brännbollsturnering. Ta med vattenflaska och skor man kan springa i.
Tisdag: 8.00-13.30    Städa i klassrummet
Onsdag: 8.00-13.30  Vattenkrig. Ta med ombyte och handduk.
Torsdag:  09.00-11.00 SKOLAVSLUTNING KL:10:00

Fredag:.   SOMMARLOV!


Viktiga datum 


6 - 7 juni 

Sveriges nationaldag + klämdag 

13 juni 

Skolavslutning 






Trevlig helg!

Kramar,  Caroline och Thea


Caroline, caroline.diaz@norrkoping.se, 076-798 04 37

Thea, thea.gundersen@norrkoping.se, 076-7980434

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.