Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 2 september 2022

Draken v.35

 Hej alla Drakar!


Vilken uppslutning på föräldramötet! Vad roligt att så många kunde komma och det var efterlängtad mötet. Vi pratade om praktiska delar som IST, ansökan för ledighet, nötförbud, modersmålundervisning och frånvaro. Vi tog också upp lite kort om vad vi jobbar med i de olika ämnena. 


Den här veckan då, i matematik har vi arbetat med att dela upp tal samt fler, färre och lika många. I svenska har de fått arbeta med bokstaven S. I engelskan har vi fortsatt öva både säga och skriva färgerna. Samhällskunskapen har vi pratat om demokrati i samhällskunskapen och i värdegrundsarbetet pratade vi om att förstå andras känslor, ex. blygsamhet och ledsamhet och när man känner sig generad. Mycket bra diskussioner och framförallt intressanta! I torsdags hade vi brandlarmstest och Drakarna skötte sig utomordentligt. Fråga gärna era barn om den här veckan och gör de mer medvetna över deras lärande.


Sjukanmälan: Om barnen är sjuka så anmäler ni det i IST före klockan 7.50. 


Ombyteskläder

Barnen har kvar sina svarta lådor vid sin nya plats. Det är viktigt att det finns ombyte ifall olyckan är framme. 

Det är också viktigt att eleverna har med sig regnkläder och stövlar så att det finns i skolan om det är regn när vi ska ut på rast eller gå till skolskogen. Vi använder inte paraply på raster eller i skogen.


Övrigt

Barnen ska inte ta med egna saker eller leksaker till skolan.


Vecka 36

Måndag:   8.50 - 13.45 Idrott utomhus, ombyte och dusch

Tisdag:       8.10 - 13.45 Skolskogen

Onsdag: 8.10 - 13.45 Idrott utomhus, ombyte och dusch

Torsdag:    8.10 - 13.45 Bad, grupp 2

Fredag: 8.10 - 13.45


Lov och studiedagar

Studiedagar 6-7 okt. Skolan stängd

Höstlov vecka 44

Julavslutning 20 dec

Trevlig helg!

Kramar,  Franko, Marie och Maryam. 


Marie, marie.gingsjo@norrkoping.se 076-7980438

Franko, franko.morenopetkovic@norrkoping.se  072-5279470


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.