Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

söndag 25 september 2022

Draken v.38

 Hej alla Drakar!


Ursäkta för ett sent veckobrev…! Det har varit en speciell vecka med att Franko har varit i Estland hela veckan och Marie varit hemma med sjuka barn. Vi tackar vår vikarie Christina som har fått dragit det stora lasset den här veckan samt eleverna som har fått anpassa sig efter de förutsättningar de fått. I veckan arbetade de med bokstaven Ll i olika konstellationer och i matten blev det fortsatt addition samt räkna subtraktion. Eleverna fick även avsluta värdegrundsarbetet med temat vänskap. Eleverna fick rita en bild utifrån vad vänskap är för dem. Dessa bilder samlades sedan in för att nästa vecka sättas upp i skolan.


Nästa fredag den 30/9 är det idrottens dag. Vi kommer att tillbringa en hel förmiddag med att aktivera oss i olika stationer. Eleverna behöver meddela senast imorgon om de ska ha med sig matsäck eller om de ska få från skolan. Har man glömt att meddela, SMSA Franko då innan 13.00. 


Sjukanmälan: Om barnen är sjuka så anmäler ni det i IST före klockan 7.50. 


Ombyteskläder

Det är också viktigt att eleverna har med sig regnkläder och stövlar så att det finns i skolan om det är regn när vi ska ut på rast eller gå till skolskogen. Vi använder inte paraply på raster eller i skogen.


Övrigt

Barnen ska inte ta med egna saker eller leksaker till skolan.


Vecka 39

Måndag:   8.50 - 13.45 Ute idrott, ombyte och dusch

Tisdag:       8.10 - 13.45

Onsdag: 8.10 - 13.45 Ute idrott, ombyte och dusch

Torsdag:    8.10 - 13.45 Bad, grupp 1

Fredag: 8.10 - 13.45 Idrottsdag 


Lov och studiedagar

Studiedagar 6-7 okt. Skolan stängd

Höstlov vecka 44

Julavslutning 20 dec

Trevlig helg!

Kramar,  Franko, Marie och Maryam. 


Marie, marie.gingsjo@norrkoping.se

Franko, franko.morenopetkovic@norrkoping.se  072-5279470


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.