Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

onsdag 5 oktober 2022

Bläckfiskens veckobrev v.40

Hej alla Bläckfiskar!


Det blev en väldigt kort men lärorik skolvecka för oss alla. 

Vi började veckan med att arbeta med bokstaven Aa. Eleverna fick säga och skriva ord som börjar och innehåller bokstaven Aa. I tisdags spelade vi mattespel och gick till skogen för att leta efter löv. Idag, onsdag, så fortsatte vi med kartläggningen i matte och svenska. Väldigt roligt för att se hur mycket de kan. De har även fått pyssla med löven som de plockade i tisdags. Idag passade även på att berätta att det kommer att börja en ny elev på måndag. Vi hoppas att han kommer att trivas hos oss.


Pyjamasparty

På fredag den 14 oktober är det äntligen dags för Bläckfiskens pyjamasparty. Det skulle vara jättebra om eleverna kunde ta på sig sin pyjamas innan skolan börjar. 

Om man inte har en pyjamas eller nattlinne fungerar det minst lika bra med t-shirt och mjukisbyxor eller tights. Man får också ta med sig ett gosedjur om man vill.  

Vi kommer att rita, dansa, leka och titta på film. Vi tror att det kommer bli en riktigt rolig och härlig dag. Som ni förstår så kommer vi inte kunna ha idrott den dagen.


Sjukanmälan

Som ni vet så ska ni sjukanmäla era barn via IST varje dag som de är hemma. Det skulle dock underlätta för oss om ni gjorde detta senast 08:05.


Kläder

Glöm inte se till att era barn har kläder efter väder. Det börjar bli kallt och blött och det är viktigt att ditt barn har kläder här som håller dom varma och torra. Alla elever har en grön låda, man kan lägga kläder som skulle behövas där. Då slipper ni ta med varje dag.VIKTIG INFORMATION! 


Vecka 41:

Måndag: 8.50-13.45
Tisdag: 8.10-13.45 Skogen
Onsdag: 8.10-13.45
Torsdag:  8.10-13.45
Fredag: 8.10-13.45  Pyjamasparty. Pyjamas och gosedjur.


Lov och studiedagar:

Höstlov vecka 44

Julavslutning 20 dec

 
Trevlig helg!

Kramar,  Caroline, Thea och Åsa.

 

Caroline, caroline.diaz@norrkoping.se, 076-798 04 37

Thea, thea.gundersen@norrkoping.se, 076-7980434

Åsa, 072-5749921

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.