Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 14 oktober 2022

Tigern veckobrev v.41

 

Tigerns veckobrev v.41

Sjukanmälan – IST Home (gå in via nätet om appen inte fungerar)

Marie Möller: 0722-354640       marie.moller@norrkoping.se

Emelie Nilsson 072-5336552 emelie.nilsson@norrkoping.se

Hej!

Den här veckan har det varit Maries tur att vara hemma och vara sjuk och det fortsätter märkas att vi är en kort.

Veckan inleddes med PULS promenad/jogg. Det börjar bli kallt på morgnarna/ om dagarna och det är viktigt att eleverna har rätt skor och kläder. PULS och uteidrott fortsätter fram till höstlovet.

I onsdags gick det hem en samtyckesblankett ang. ljudupptagning under två enskilda tillfällen. Blanketten kommer från Amy Karlsson som är student vid Luleå universitet och som har varit i kontakt med oss ang. att få genomföra och spela in en kursuppgift. Kursuppgiften kan tydligt kopplas ihop med vårt värdegrundsarbete på fredagarna och det är viktigt att ni fyller i blanketten så att vi vet hur vi ska tänka kring genomförandet. Blanketten ska vara åter den 17/10.

Nästa vecka är det kortare dagar för eleverna igen då höstens IUP genomförs. Eleverna slutar ca. 12.15 om dagarna. Frinavet är informerade och de öppnar tidigare må-to.

VIKTIGT!!

Skolsköterskan saknar några elevers blanketter angående vaccination, snälla var vänliga och fyll i och skicka med Era elever tillbaka!!

 

Kommande vecka, 41:

Måndag

PULS-08.00

IUP samtal

Tisdag

Idrott (Orientering) +ombyte

Vaccination HPV

Eng läxa- glosor

IUP samtal

Onsdag

Modersmål

 IUP samtal

Torsdag

 

IUP samtal

Fredag

 

 

Trevlig Helg!!

Marie, Emelie & Jocke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.