Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 2 december 2022

Tigerns veckobrev v.48

 

Tigerns veckobrev v.48

Sjukanmälan – IST Home (om det inte fungerar, sms:a till mentorer)

Marie Möller: 0722-354640       marie.moller@norrkoping.se

Emelie Nilsson 072-5336552     emelie.nilsson@norrkoping.se

Hej!

Den här veckan har vi haft internationellt besök från Danmark, Italien, Schweiz och Estland i vårt samverkansprojekt som vi deltar i. Lärare och rektorer från de olika länderna var mycket imponerade över vår verksamhet och våra elever och lärare. Jättekul, det är vad vi få behöver höra när tiderna är som de är.

Nästa vecka är det inga schemabrytande aktiviteter. PULS på måndag morgon och vi önskar att eleverna är ombytta när de kommer.

Måndag den 12/12 kommer eleverna att få göra ett kunskapstest som berör Vasatiden. Material kommer att finnas på Classroom så de kan repetera och öva.

Redan nu meddelar vi att tisdagen den 13/12, firar vi Lucia på morgonen när eleverna börjar. Det är åk.3 som håller i Luciatåget och det är bara för elever och personal på skolan. Resten av dagen vinter pysslar vi och eleverna kommer att få sluta kl.14.00.

Kommande vecka, 49:

Måndag

PULS-08.00 ombyte


Tisdag

Idrott  +ombyte

 

Onsdag

Modersmål

Studieverkstad 14.30-16.30

Torsdag

 

Idrott +ombyte

Fredag

 

Simning (för elever som ska träna)

 

Trevlig Helg!!
Marie, Emelie & Jocke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.