Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 17 mars 2023

  Hej alla Spindlar och vårdnadshavare!

Tack alla föräldrar som hade möjlighet att komma på utvecklingssamtal. Det var roligt att träffa er och prata om era barns kunskapsmässiga men även sociala utveckling.  

Ma

Den här veckan har vi haft repetition inom området geometriska former och talföljden. Barnen fick visa vad  har lärt sig både muntligt och skriftligt. Under den här veckan har vi pratat om begreppet kilogram med förkortning kg och hektogram med förkortning hg. Barnen fick jobba laborativ där de fick jämföra olika vikter samt storleksordna de från lättast till tyngst. Vi har jobbat med mattestationer där barnen fick köra spel och träna både 5 och 10 kamrater men aven andra stationer där de fick jobba med talets grannar och talföljden. 

Sv 

Veckans bokstav är Zz. Vi fortsätter träna på motsatsord. Läsläxa om judendomen samt veckans ord förhörs på fredag.

NO Vi fortsätter med arbetsområdet Rymden genom att se på filmer och att läsa i Boken om NO...

Bild/teknik Vi arbetar vidare med att skapa figurer och kulisser till våra animationer. Den 27/3 kommer Cnema och hjälper oss att skapa filmer.


Vecka 11
Måndag, 8.50 -14.15
Tisdag, 8.10- 13.45
Onsdag, 8.10- 13.45
Torsdag, 8.10–13.45 idrott, kom gärna ombytt till skolan och glöm inte idrottskläder, ombyteskläder och inneskor. Modersmål 
Fredag. 8.10-13.45 Idrott. Ta med idrottskläder, ombyteskläder och inneskor 

 Här kommer vår mailkontakt och telefonnummer. 

Maisoun 0725974134 maisoun.gabro@norrkoping.se 
Annica 0767980422 annica.lodahl@norrkoping.se 

Vi svarar inte i telefon när vi har undervisningstid, men du kan skicka ett sms så återkopplar vi till er så snart vi kan.

 Viktiga datum 

fredag 10 maj klämdag
fredag 7 juni klämdag Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.