Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 10 mars 2023

Spindelns veckobrev V.10

 Hej alla Spindlar och vårdnadshavare!

Ännu en vecka har gått och vi jobbar på. När Annica är sjukskriven efter sin operation kommer Johan, som eleverna känner sedan tidigare då de har honom i idrott på fredagar, att vikariera.

Vi påminner om att nästa vecka drar vi igång med utvecklingssamtal. Det är måndag till torsdag och barnen slutar kl 13.00. De barn som har frita går till frita då och de barn som inta har frita går hem vid kl 13.00 om de inte har en bokad tid. 

Ma

Vi fortsätter träna med geometriska former och talföljden. Den här veckan har vi sorterat olika geometriska objekt av konkret material i de kategorier som de tillhör till, en, två eller tre dimensionella objekt. Vi har även tränat på subtraktion och addition med okända tal samt pratat om olika lägesord 

Sv 

Som vanligt tränar vi att läsa, skriva  och lyssna på svensklektionerna. Varje morgon är det tyst läsning och strax innan lunch har vi högläsning. Vi tränar på att skriva meningar i Plockepinn och denna veckas bokstav är Yy. Vi kommer träna mer på motsatsord och beskrivande ord. Eleverna har läsläxa och veckans ord till fredag.

Eng

NO Vi jobbar vidare med arbetsområdet Rymden genom att se på filmer och att läsa i Boken om NO.

Bild/teknik Vi arbetar vidare med att skapa figurer och kulisser till våra animationer.


Vecka 11
Måndag, 8.50 -13.00
Tisdag, 8.10- 13.00
Onsdag, 8.10- 13.00 
Torsdag, 8.10–13.00 idrott, kom gärna ombytt till skolan och glöm inte idrottskläder, ombyteskläder och inneskor. Modersmål 
Fredag. 8.10-13.45 Idrott. Ta med idrottskläder, ombyteskläder och inneskor 

 Här kommer vår mailkontakt och telefonnummer. 

Maisoun 0725974134 maisoun.gabro@norrkoping.se 
Annica 0767980422 annica.lodahl@norrkoping.se 

Vi svarar inte i telefon när vi har undervisningstid, men du kan skicka ett sms så återkopplar vi till er så snart vi kan.

 Viktiga datum 

Påsklov- 2-5 april 
fredag 10 maj klämdag
fredag 7 juni klämdag Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.