Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 10 mars 2023

Tigern v.10

 Tigerns veckobrev v.10

Sjukanmälan – IST Home (om det inte fungerar, sms:a till mentorer)

Marie Möller: 0722-354640       marie.moller@norrkoping.se

Emelie Nilsson 072-5336552     emelie.nilsson@norrkoping.se

Hej!

Den här veckan har varit kortvecka då vi hade studiedag i måndags och tisdags.  Det har varit en bra vecka där många har fokuserat på rätt saker, vilket märks. Igår hade vi en riktig drömdag, trots många ändringar under dagen. Vi jobbar ständigt vidare med frågan med arbetsro och koncentration för att hela tiden höja nivån.

I matematiken har vi arbetat vidare med fyrhörningar och beräknat deras vinkelsummor.

I so:n jobbar vi vidare med Abrahams religionerna och nu är det fokus på Islam.

På svenskan tar vi nytt grepp om stavningsreglerna och läsningen och eleverna läser 10 min/ dag och sammanfattar textens innehåll i deras läsloggar.

Nästa vecka är det IUP vecka och eleverna slutar 12 mån, tis, ons och tors. Vi vill passa på att göra reklam för Frinavet och deras fantastiska verksamhet. De vet om att vi slutar tidigare och har personal redo att ta emot era barn från 12. Där kan de äta mellis, hänga och hitta på massor av kul, även få hjälp med läxor och skoluppgifter om de behöver.

Kommande vecka v.11:

Måndag

PULS, IUP

 idrott + ombyte

Tisdag

IUP

 idrott + ombyte

Onsdag

IUP

Studieverkstad

Torsdag

IUP

Idrott +ombyte

Fredag

 

 

 

Trevlig vecka!!

Marie, Emelie & Jocke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.